Selena Gomez depresszió terápia Justin Bieber egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két hetes tárpia után Selena Gomez erősebb mint valaha, párja, Justin Bieber pedig mindenben támogatja.

Nem ez volt az első eset, hogy Selene Gomez kizárólag az egészségére akart koncentrálni, hiszen már 2016-ban is mondott le koncerteket hasonló okokból – olvashatjuk a People Magazine cikkében.

Selena Gomeznek kellett egy kis szünet, hogy regenerálódjon. "Forrás: FilmMagic/2017 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff "

Egy, az énekesnőhöz közel álló forrás azt mondja, hogy depresszió és szorongás miatt döntött úgy, hogy kis időre távol marad a rivaldafénytől. Úgy tűnik, okosan cselekedett, hiszen az informátor szerint erősebb mint valaha.

Justin Bieber támogatja kedvesét. Forrás: AFP/Valerie Macon

Nemcsak ő jött rendbe, hanem nemrégiben újraéledt kapcsolata is Justin Bieberrel, aki a People szerint mindenben támogatja kedvesét.

Ilyen gyönyörűen énekel a kislány, aki hamarosan megvakul - Videóhttp://www.life.hu/drlife/20180205-ilyen-gyonyoruen-enekel-a-kislany-aki-hamarosan-megvakul-video.htmlMár közel 3 millióan látták azt a videót, amelyben egy mindössze 9 éves kislány énekel gyönyörű hangon. A kis Emma olyan betegségben szenved, amelynek következtében hamarosan megvakul. Dr. LifeOrigoJóindulatú daganatot találtak a dán királynő férjének tüdejébenhttp://www.life.hu/drlife/20180205-joindulatu-daganatot-talaltak-a-dan-kiralyno-ferjenek-tudejeben.htmlTüdőgyulladás kezelése során jóindulatú tüdődaganatot diagnosztizáltak II. Margit dán uralkodó férjénél - jelentette be pénteken a királyi palota. Dr. Life--Sasvári Sándor súlyos balesete óta először állt színpadrahttp://www.life.hu/drlife/20180204-sasvari-sandor-balesete-ota-eloszor-allt-szinpadra.htmlJanuárban, lovaglás közben érte baleset Sasvári Sándort. A szörnyű sérülés után először állt színpadra. Dr. Life--Így "méregtelenít" Gwyneth Paltrow: időközönként kávét pumpál a végbelébehttp://www.life.hu/drlife/20180204-gwyneth-paltrow-meregtelenitese-kavet-a-vegbelbe.htmlGwnyeth Paltrow a minap "tökéletes" anális közösüléshez adott tippeket, most pedig valami még elképesztőbbel állt elő. Nos, most is a fenék került a fókuszba, új agymenésével pedig úgy tűnik, divatot teremt. Dr. Life--Balesetet szenvedett a súlyosan beteg Paudits Bélahttp://www.life.hu/drlife/20180203-balesetet-szenvedett-a-sulyosan-beteg-paudits-bela-szinmuvesz.htmlA saját konyhájában érte baleset a színészt.Dr. Life--Csökkentsd a vérnyomásodat természetes módonhttp://www.life.hu/drlife/20180121-termeszetes-vernyomascsokkentes.htmlMilyen érték után beszélünk magas vérnyomásról? Kik a leginkább veszélyeztetettek, és milyen természetes módszerekkel szállhatunk harcba a csendes gyilkos ellen? Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.