Zsírsejtekkel védekezik az ízületi problémák ellen Gryllus Vilmos

Fotó: Mudra László - Origo -
zsír Gryllus Vilmos betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős fájdalmaktól szabadul meg Gryllus Vilmos, Kossuth-díjas zenész a saját zsírsejtes terápiának köszönhetően. Már síelni is el tudott menni, és a munkában sem jelentenek neki problémát az ízületi problémái.

"Zenészként a legrosszabb, ami történhet az emberrel, ha fáj a keze. Nekem sajnos egy baleset miatt a csuklómban alakult ki elég erős ízületi fájdalom. Végigjártam a specialistákat, de senki nem tudott segíteni" – mondta a Borsnak adott interjújában Gryllus Vilmos, akinek ízületeit mindössze egyszer kezelték eddig a saját zsírsejtes terápiával, de már síelni is el tudott menni.

Gryllus Vilmos újra gond nélkül gitározik. Fotó: Mudra László - Origo

A Kaláka együttes tagja az interneten talált rá a terápiára, amikor már gitárján a mélyebb hangokat nem tudta lefogni. Először az egyik csuklóját kezelték, mikor sikeresnek bizonyult, a másikat is, végül a csípője és a válla is megkapta az áhított gyógyulást. Utóbbi egy síbaleset során szenvedett szalagszakadást, de a mostani kiránduláson szerencsére semmi gond nem adódott, és családjában másnak nincsenek ízületi problémái.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.