Carlos, az Áll az alku játékosa: "Nekem nem volt egyszerű erről beszélnem"

Forrás: TV2 -
Áll az alku daganat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A visszatérő Áll az alkuban Carlos Cauxeiro próbálta meg kifosztani az Igazgatót. A szakácsként dolgozó, nagyszájú férfi végül 1,4 millió forinttal gazdagabban sétálhatott ki a stúdióból, de a pénztől sokkal értékesebb dolgot is kapott a műsorban, rájött, hogy nyíltan beszélhet egy korábbi, igazán kemény harcáról...

Carlos azt mondja, ő egy nagyszájú ember, aki 9 évesen, gyermeki heccből, még egy földigilisztát is megkóstolt. Szerencsére idővel sokat változott az ízlése, és felnőttként szakácsként kezdett dolgozni. Ennek ellenére nem a Séfek séfében tette próbára magát, hanem az Áll az alkuban. „Az utóbbi pár évet az Egyesült Államokban és Cipruson töltöttem. Nyolc hónappal ezelőtt érkeztem haza. Többen mondták nekem, hogy nagyszájú karakter vagyok, jelentkezzek a műsorba, és mivel akkoriban mentünk szét a párommal, belevágtam. Ám az elmúlt hónapok izgalmas kalandjai ellenére érzem, hogy ismét útra akarok kelni. Már tervezem a következő utamat, szerintem két hónap múlva megint a nyakamba veszem a világot” – meséli az Áll az alku játékosa, aki azt mondja, bár a felvételek előtt arra tippelt, hogy nagyobb szerencséje lesz, így is boldog, az 1,4 milliós nyereményével.

Carlos: "Többen mondták nekem, hogy nagyszájú karakter vagyok, jelentkezzek a műsorba" Forrás: TV2

A visszatérő vetélkedő korábbi szériájában voltak olyan szereplők, akiknek szerelmet hozott a műsor, Carlost ez elkerülte. „Egy párkapcsolat jelenleg sem központi kérdés nálam. Magamra szeretnék koncentrálni, úgy szakmailag, mint magánemberként. 28 éves vagyok. Bevallom azt gondoltam, hogy már 25 évesen apuka leszek. Szóval nagyon szeretnék stabil családot, feleséget, gyerekeket, de előtte meg kell teremtenem ezeknek a feltételeit” – mondja Carlos, akinek elsőre nagyon furcsa volt, hogy egy ország előtt beszélt a betegségéről a tévében. „Nekem nem egyszerű erről beszélnem mások előtt, és kicsit meg is lepődtem, amikor Gundel Takács Gábor erről kérdezett. Aztán rájöttem, hogy mennyire felszabadító érzés, kimondani ezeket hangosan. Húszéves voltam, amikor nyirokcsomó daganatot diagnosztizáltak nálam. Akkoriban mondhatni habzsoltam az életet, heti háromszor mentem bulizni és egyáltalán nem vettem komolyan a tüneteket. Amikor az orvos először látott, már egy 26 centis daganatom volt, ami nyomta a tüdőmet és a szívemet, közölték, hogy végső stádiumban vagyok. Néhány órám volt összeszedni a cuccomat otthon, visszamenni a kórházba és megkezdeni a kezeléseket.”

"Húszéves voltam, amikor nyirokcsomó daganatot diagnosztizáltak nálam." Forrás: TV2

Carlosnak nemcsak az erős, makacs természete segített abban, hogy felvegye a harcot a betegséggel, de az orvosok és a többi beteg is. „Kijelenthetem, hogy Dr. Schneider Tamás mentette meg az életemet, de minden nővérnek nagyon hálás vagyok, akik gondoskodtak rólam a kemoterápiák alatt. Illetve volt még egy személy, akivel sajnos nem tudom mi történt. A szomszédos kórteremben volt, és minden nap segített abban, hogy legyőzzem a rákot. A betegtársam kemény és határozott viselkedése csak erősítettem bennem az érzést, hogy ezt most túl kell élnem.”

A fiatalember szervezetéből végül majdnem 2 évvel, és megannyi sugárkezelés, valamint kemoterápia után tűnt el a daganat. „Ez a betegség több szempontból is egy ébresztő volt a számomra. Egyrészt változtatnom kellett az életvitelemen, másrészt rájöttem, hogy akiket a barátaimnak gondoltam, nem azok. Sokan elfordultak tőlem, amikor kórházba kerültem. Nem tudom, hogy ennek mi volt az oka, talán az, hogy nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, hiszen a diagnózis pillanatában, nem volt reményt keltő a helyzet. Szerencsére olyan új, remek emberek léptek a helyükre, akikre bármikor számíthatok."

"Jó látni, ahogyan az aspergeres fiunk segít a matekban a számolászavarral harcoló húgának"http://www.life.hu/drlife/20180201-azt-mondtak-hogy-szorongo-vegul-aspergerrel-diagnosztizaltak.htmlSzentgyörgyi Andreának és férjének három gyermeke van. Legidősebb fiuknál, Máriusznál 2016-ban diagnosztizálták az Asperger-szindrómát. Ezután Andrea is diagnosztizáltatta magát. Odáig azonban nagyon hosszú és tanúságos volt az út. Dr. LifeOrigoCsökkentsd a vérnyomásodat természetes módonhttp://www.life.hu/drlife/20180121-termeszetes-vernyomascsokkentes.htmlMilyen érték után beszélünk magas vérnyomásról? Kik a leginkább veszélyeztetettek, és milyen természetes módszerekkel szállhatunk harcba a csendes gyilkos ellen? Dr. Life--Sztárok krónikus ízületi gyulladássalhttp://www.life.hu/drlife/20180121-sztarok-akik-kronikus-izuleti-gyulladastol-szenvednek.htmlAz idült sokízületi gyulladás tünetei gyakran hasonlítanak az influenzához, így sokszor nehezen tudják diagnosztizálni. Hogyan lehet enyhíteni az ébredéskor jelentkező fájdalmat, és milyen sztárok szenvednek ettől a kórtól? Dr. Life--Kegyetlen cápatámadások nyomábanhttp://www.life.hu/drlife/20180110-kamaszt-es-rutinos-buvart-is-megtamadt-a-capa.htmlMindannyian túlélők, azonban mindannyian szörnyű támadást éltek át. Volt, aki a bátor édesanyjának köszönhette, hogy karcolásokkal megúsztott egy cápatámadását, más azonban nem volt ilyen szerencsés. Dr. LifeOrigoMinden, amit az ekcémáról tudni lehethttp://www.life.hu/drlife/20180106-ekcema-kisokos.htmlMi történik, ha egy ekcémás beteg napozik? Jelentkezhet-e kisbabáknál az ekcéma, és hogyan lehet kezelni? Kérdések és válaszok az ekcémáról. Dr. Life--Segítség, rengeteget nyertem!http://www.life.hu/drlife/20180104-a-szerencsejatek-lelektana.htmlÁldás vagy átok egy nagyobb nyeremény? Hogyan hat a személyiségünkre a szerencsejáték, és mi motiválja a függőket? Szakértővel beszélgettünk a szerencsejáték lélektanáról. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.