Nagy volt a pánik: kórházba került Rúzsa Magdi

Forrás: instagram.com/ruzsamagdolna/ -
Rúzsa Magdi műtét Peru kórház fogíny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a Story magazinnak mesélte el, miért került kórházba Peruban.

Élete legszebb kalandjaként tartja számon perui utazását Rúzsa Magdi. Az énekesnő már régen vágyott a távoli országba, teljesen magával ragadta a kultúra és a természeti szépségek. Többször 4000-4500 méter magasban túráztak, ahol az ember már igen sérülékeny, de mégsem így történt a baj. A reggel torna közben tört el Magdi foga, és egy szilánk belefúródott az ínyébe. A seb hamar begyulladt, az énekesnő szája pedig teljesen feldagadt. Pár nappal később be is lázasdosott, és olyan fájdalmai voltak, hogy az ájulás kerülgette, remegett a teste. A helyiek hiába próbáltak segíteni Magdni, semmi sem használt, így kórházba kellett szállítani.

Rúzsa Magdi kórházba került Peruban Forrás: instagram.com/ruzsamagdolna/

"Nagyon megijedtem, hiszen még angolul sem nagyon beszélnek ezen a vidéken elmagyarázni is nehéz volt, mitől szenvedek. Borzasztó fájdalmakat éreztem napokig, majd hirtelen belázasodtam, majdnem elájultam a fájdalomtól, rázkódott a testem. Tényleg nagy volt a pánik" - mesélte Magdi a Story magazinnak.

A szilánkot végül sikerült eltávolítani, és az énekesnő hamar jobban lett. Lázasan, fájdalmak között azonban sok minden lepergett előtte, csak a szeretteire tudott gondolni. Azt mondja, ilyen helyzetben sok mindent átértékel az ember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.