Kefir édesanyja perli a könyvtárat az őt ott ért balesete miatt: videó

2018.02.12. 17:25

Kefir édesanyja komoly balesetet szenvedett, egy siófoki könyvtár lépcsőjéről esett le. Komoly sérüléseket szenvedett, perre viszik az ügyet.

Kefir édesanyja komoly balesetet szenvedett másfél évvel ezelőtt, amely következtében hosszan tartó rehabilitációs kezelésre szorult. Az énekes korábban már beszámolt a körülményekről: édesanyja 15 métert zuhant, betört a koponyája.

Kefir édesanyja perli a könyvtárat az őt ott ért balesete miattForrás: Mokka

„A CT-vizsgálat azt mutatta, hogy elkezdett felszívódni a vér, és ez azt jelenti, hogy nincs szükség operációra, de ettől még nagyon aggódunk érte. Vannak jobb és rosszabb napok, amikor az édesanyám egyáltalán nincs képben. Türelmesnek kell lennünk"mondta akkor Kefir, most pedig elárulta, nem hagyják annyiban a dolgot: perre viszik az ügyet. Kefir és édesanyja a Mokka vendégei voltak, ott számoltak be a baleset körülményeiről. A műmárvány lépcső vizes volt az esőtől, ezért csúszott meg Kefir anyukája. Az énekes azt állítja, egy járókelő hívott mentőt az anyukájához, aki vérben feküdt a lépcső alján. Kefir azt is állítja, hogy a könyvtárban letagadták, hogy az anyja ott járt, pedig a könyvtárjegyén ott van a pecsét. A per elindult „Az édesanyám megváltozott nagyon sok dologban, nem tudja ellátni azokat a dolgokat, amiket évekkel ezelőtt igen. Nem tud vezetni, nem tudja a háztartást vezetni úgy, ahogy előtte. A nővéremnek gyermekei vannak, ha az unokákkal van, akkor nem olyan minőségben tud velük lenni, mint ahogy" – mondta Kefir. Hozzátette, szülei műsorszervezők, édesanyja vitte a művészeket fellépni, de ezt a feladatot már nem tudja ellátni. Elmondta, neki is voltak, vannak üzletei, és mindig kellett biztosítást kötnie az ilyen esetekre. Felszólítottuk a könyvtárat másfél éve, hogy jelezze a biztosítónak, jelentkezni fogunk kártérítésért, mert akkor még arról volt szó, hogy agyműtét. Tehát szükség lett volna a pénzre, és nem szóltak. Mai napig a biztosító még a körbe se lépett bele" – mondta Kefir.

Kefirbalesetkönyvtárperanya