Műteni kell Dévényi Tibi bácsit

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
operáció műtét Dévényi Tibi bácsi Dévényi Tibor kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megműtik Dévényi Tibort: a DJ-nek a jobb lába miatt kell kés alá feküdnie.

Dévényi Tibornak a csípőprotézis beépítése után akadtak nehézségei a járással. A kelleténél jobban megterhelte a lábait és egy rossz mozdulat miatt kificamodott a bokája. Nyár óta húzódik ez a probléma, most már nem lehet tovább halogatni, pont a 71. születésnapján közölték vele, hogy mindenképp kés alá kell feküdnie.

Nyár óta nagy fájdalmaim vannak, a színpadon is csak nehezen tudok mozogni" - idézi Dévényi Tibi bácsi szavait a Borsból a Blikk.

A műtétre a hírek szerint hétfőn kerül majd sor Tatán, a DJ néhány nappal később már újra dolgozhat.

Dévényi Tibor nem halogathatja tovább a műtétet Fotó: Adrián Zoltán - Origo
Babát vár a szűz nő, kiderült, hogyan lehetséges mindezhttp://www.life.hu/drlife/20180212-babat-var-a-szuz-no-kiderult-hogyan-lehetseges-mindez.htmlGyermeket vár egy szűz nő. Hogyan lehetséges ez? A kanadai Lauren mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően néz anyai örömök elé. Dr. Life--Rosszul lett a forgatáson A mi kis falunk színésznője, Ripli Zsuzsihttp://www.life.hu/drlife/20180211-rosszul-lett-a-forgatason-a-mi-kis-falunk-szinesznoje-ripli-zsuzsi.htmlÚjra látható az RTL Klubon A mi kis falunk című sorozat. Most az egyik szereplő, Ripli Zsuzsi emlékezett vissza a forgatásokra. Kiderült, nyáron nagyon nehezen viselték a meleget. Dr. LifeOrigoWC-n ülve vette észre a kínai férfi, hogy kiesett a végbelehttp://www.life.hu/drlife/20180211-wcn-ulve-vette-eszre-a-kinai-ferfi-hogy-kiesett-a-vegbele.htmlEgy kínai férfi 30 percig ücsörgött a WC-n, a telefonját nyomkodta, majd egyszer csak észrevette, hogy kiesett a végbele. Dr. Life--Szörnyű kínokat él át a 19 éves lány: eutanáziát kér az elnöktőlhttp://www.life.hu/drlife/20180211-szornyu-kinokat-el-at-a-19-eves-lany-eutanaziat-ker-az-elnoktol.htmlRejtélyes betegségben szenved egy 19 éves chilei lány, aki az eutanázia engedélyezését kéri országa elnökétől. Dr. Life--Tündéri: 18 hónapos Down-szindrómás baba lett az ismert márka arcahttp://www.life.hu/drlife/20180208-tunderi-18-honapos-down-szindromas-baba-lett-az-ismert-marka-arca.htmlA Down-szindrómával született kis Lucas máris kész modell: egy világhírű márka arca lett. Dr. LifeOrigoNem hajlandó kés alá feküdni Oszvald Marika, pedig komoly sérülése vanhttp://www.life.hu/drlife/20180208-nem-hajlando-kes-ala-fekudni-oszvald-marika-pedig-komoly-serulese-van.htmlNem hajlandó kés alá feküdni Oszvald Marika, akinek a vállában rotátorköpeny-szakadása van. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.