Bangó Margit újabb vizsgálat előtt áll: mindegy, mi az eredmény, nem vállalja a műtétet

Forrás: TV2 -
biopszia műtét rák Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit évtizedekkel ezelőtt megküzdött a mellrákkal, így amikor nemrég újabb csomót talált, nagyon megijedt. Szerencsére kiderült, hogy nincs mitől félnie, de márciusban újabb biopsziára kell menni. Bármi is legyen az eredmény Bangó Margit azt mondta, újabb műtétre nem vállalkozik.

Bangó Margitnál évtizedekkel ezelőtt mellrákot diagnosztizálták, ráadásul egytüdőembóliának köszönheti, hogy észrevették a betegségét. Rosszul lett, kórházba vitték, és akkor fedezték fel, hogy rákos. A művésznő keményen küzdött az életéért, de nagyon ki is merítette a sok kezelés. Ezért ijedt meg nagyon, amikor újabb daganatot talált a mellében. Napokig stresszes volt, várta az eredmény, és fellélegzett, amikor kiderült, nem tért vissza a rák. Teljesen azonban még nem nyugodhat meg, újabb biopsziára kell mennie.

Nem vállalna újabb műtétet Bangó MArgit Forrás: TV2

Márciusban még egy biopsziára is sor kerül, de bármilyen eredménnyel is zárul, újabb műtétre már nem vállalkozom.

HOT! Magazinnak

Kórházban van Szilágyi Istvánhttp://www.life.hu/drlife/20180215-korhazban-van-szilagyi-istvan.htmlAz idős színész fia nyilatkozott az AcNews-nak. Dr. Life--Alig lehet ráismerni: a reptéren fotózták le Michael J. Foxothttp://www.life.hu/drlife/20180215-alig-lehet-raismerni-a-repteren-fotoztak-le-michael-j-foxot.htmlNincs túl jó állapotban Michael J. Fox. A színészt az egyik kanadai repülőtéren fotózták le a lesifotósok. Dr. Life--Elvonókúrán van Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/drlife/20180215-elvonokuran-van-gaspar-gyozo-gyogyszerfuggoseg.htmlGyógyszerfüggősége miatt elvonókúrán van Gáspár Győző, aki jelenleg életrajzi könyvén dolgozik. Dr. LifeOrigoSebestyén Balázs túl sokat dolgozik: a rádiózás és a tévézés fárasztó egyszerrehttp://www.life.hu/drlife/20180215-sebestyen-balazs-tul-sokat-dolgozik-a-radiozas-es-a-tevezes-faraszto-egyszerre.htmlMegterhelő időszakban van Sebestyén Balázs, hiszen helyt kell állnia A Fal forgatásán éppúgy, ahogy a Rádió 1 reggeli műsorában. A műsorvezető így túl sokat dolgozik, hiszen a rádiózás és a tévézés nagyon fárasztó egyszerre. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoDemcsák Zsuzsa gyógyíthatatlan betegségben szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20180215-demcsak-zsuzsa-gyogyithatatlan-betegsegben-szenved.htmlKemény időszakon van túl Demcsák Zsuzsa. Orvostól orvosig járt, mire kiderült, hogy a gyógyíthatatlan Hashimoto-kór támadta meg szervezetét.Dr. LifeOrigoNyitott gerinccel született, most a fogát összeszorítva viseli el a műtétek sorozatát Gabikahttp://www.life.hu/drlife/20180212-igazi-harcos-ismered-meg-gabikat-aki-nyitott-gerinccel-szuletett.htmlIsmerjétek meg a nyitott gerinccel született, most ötödikes Gabikát, akinek szülei foggal, körömmel harcolnak azért, hogy egy nap a kislányuk minimális segítséggel, képes legyen önálló életet élni. Gabi imád suliba járni, bár nehezen nyílik meg a többieknek, állandóan mosolyog, és a tucatnyi műtétet is hősiesen viselte. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.