szilágyi istván baleset Lópici Gáspár kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idős színész fia nyilatkozott az AcNews-nak.

Az ország Lópici Gáspárja éppen le akart ülni, amikor a baleset érte. A színész az egyik fővárosi kórházban fekszik, felesége mellette van, mindenben segíti. A betegtársai sztárként kezelik.

A színész fia, Péter így nyilatkozott a portálnak:
"Az apámon egy olyan műtétet hajtottak végre, amit Magyarországon rajta kívül eddig csak két emberen. Semmi nem történt vele, és mielőtt bárki azt gondolná, hogy bántottam, elmondom, hogy nem. Annyi történt, hogy rosszul ült le egy kisasztalkára, és ezért lepattant egy másfél centis darab a forgóízületéből, ahol egyébként egy csont is van. Már nagyon várom, hogy rájöjjön a közvélemény, hogy nem kell ahhoz bántani ezt a kis emberkét, hogy baja legyen, hogy essen egy nagyot. Tudják, miért van ez? Mert nem hajlandó járókerettel közlekedni."

Alig lehet ráismerni: a reptéren fotózták le Michael J. Foxothttp://www.life.hu/drlife/20180215-alig-lehet-raismerni-a-repteren-fotoztak-le-michael-j-foxot.htmlNincs túl jó állapotban Michael J. Fox. A színészt az egyik kanadai repülőtéren fotózták le a lesifotósok. Dr. Life--Elvonókúrán van Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/drlife/20180215-elvonokuran-van-gaspar-gyozo-gyogyszerfuggoseg.htmlGyógyszerfüggősége miatt elvonókúrán van Gáspár Győző, aki jelenleg életrajzi könyvén dolgozik. Dr. LifeOrigoSebestyén Balázs túl sokat dolgozik: a rádiózás és a tévézés fárasztó egyszerrehttp://www.life.hu/drlife/20180215-sebestyen-balazs-tul-sokat-dolgozik-a-radiozas-es-a-tevezes-faraszto-egyszerre.htmlMegterhelő időszakban van Sebestyén Balázs, hiszen helyt kell állnia A Fal forgatásán éppúgy, ahogy a Rádió 1 reggeli műsorában. A műsorvezető így túl sokat dolgozik, hiszen a rádiózás és a tévézés nagyon fárasztó egyszerre. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoDemcsák Zsuzsa gyógyíthatatlan betegségben szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20180215-demcsak-zsuzsa-gyogyithatatlan-betegsegben-szenved.htmlKemény időszakon van túl Demcsák Zsuzsa. Orvostól orvosig járt, mire kiderült, hogy a gyógyíthatatlan Hashimoto-kór támadta meg szervezetét.Dr. LifeOrigoNyitott gerinccel született, most a fogát összeszorítva viseli el a műtétek sorozatát Gabikahttp://www.life.hu/drlife/20180212-igazi-harcos-ismered-meg-gabikat-aki-nyitott-gerinccel-szuletett.htmlIsmerjétek meg a nyitott gerinccel született, most ötödikes Gabikát, akinek szülei foggal, körömmel harcolnak azért, hogy egy nap a kislányuk minimális segítséggel, képes legyen önálló életet élni. Gabi imád suliba járni, bár nehezen nyílik meg a többieknek, állandóan mosolyog, és a tucatnyi műtétet is hősiesen viselte. Dr. LifeOrigoÖsszefogtak zenésztársai a nagybeteg Orbán Józsiért, a 100 Folk Celsius zenészéérthttp://www.life.hu/drlife/20180214-osszefogtak-zenesztarsai-a-nagybeteg-orban-jozsiert-a-100-folk-celsius-zeneszeer.html2017 őszen derült ki, hogy Orbán József, a 100 Folk Celsius zenésze rákkal küzd. Barátai, zenésztársai mindenben támogatják, hamarosan pedig egy adománygyűjtő koncerttel is megpróbálnak segíteni neki. Dr. LifeOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.