Újabb súlyos műtéten esett át Lerch István

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
operáció műtét agyvérzés Lerch István kórház koponya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb súlyos koponyaműtéten esett át Lerch István, akit több mint egy éve a kórházban kezelnek. Felesége reménykedik abban, hogy nyárra talán hazaengedhetik a zenészt.

Lerch István 14 hónapja kapott agyvérzést, azóta kórházban van, több műtéten is átesett. Legutóbb néhány hete operálták, ezúttal súlyos koponyaműtétre került sor, tavaly ugyanis el kellett távolítani koponyacsontjának egy részét és most ezt pótolták: egy speciális titán és csontcement kombináció került a hiányzó csont helyére – írja a Story magazin.

Szerencsére a felesége mellette van, szinte minden egyes nap bemegy hozzá a kórházba, visz neki a kedvenc ételeiből. Emellett persze a rokonság többi tagja is gyakran meglátogatja. Állítólag a sebe szépen gyógyul, már védősisakot sem kell viselnie. Szívesen néz tévét és a család reménykedik benne, hogy nyárra haza is engedhetik.

Lerch Istvánt még mindig kórházban ápolják Forrás: MTI/Kollányi Péter

A 64 éves zenész egyébként nemrég Story Életműdíjat kapott, ám felesége helyett Charlie ment el a rendezvényre átvenni a díjat. Enikő azt mondta a lapnak, ő mindig is szeretett a háttérbe húzódni, nem szívesen jár ilyen eseményekre.

Egyetlen báli ruhám nincs a szekrényemben, különben is nagyon feszélyezett volna a helyzet. Én egy civil feleség vagyok, akinek az a dolga, hogy vacsorát főzzön, ellássa és szeresse a férjét. Szeretek a háttérben maradni. Azt tartottam helyesnek, hogy ezt a szakmai elismerést az a zenész vegye át, aki amúgy is csodálatos dalokat köszönhet a férjemnek és Horváth Attila szövegírónak. István ráadásul több mint húsz éve a Charlie Band billentyűse is" – nyilatkozta a feleség.

Elvonókúrán van Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/drlife/20180215-elvonokuran-van-gaspar-gyozo-gyogyszerfuggoseg.htmlGyógyszerfüggősége miatt elvonókúrán van Gáspár Győző, aki jelenleg életrajzi könyvén dolgozik. Dr. LifeOrigoRákot diagnosztizáltak a magyar modellnél, Rábaközi Andreánálhttp://www.life.hu/drlife/20180214-rakot-diagnosztizaltak-a-magyar-modellnel-rabakozi-andreanal.htmlAz immár 50 esztendős egykori magyar modell, Rábaközi Andrea tévénézők előtt vallott arról, hogy egykor méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. Dr. LifeOrigoMűteni kell Dévényi Tibi bácsithttp://www.life.hu/drlife/20180213-meg-kell-muteni-devenyi-tibi-bacsit.htmlMegműtik Dévényi Tibort: a DJ-nek a jobb lába miatt kell kés alá feküdnie. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoBabát vár a szűz nő, kiderült, hogyan lehetséges mindezhttp://www.life.hu/drlife/20180212-babat-var-a-szuz-no-kiderult-hogyan-lehetseges-mindez.htmlGyermeket vár egy szűz nő. Hogyan lehetséges ez? A kanadai Lauren mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően néz anyai örömök elé. Dr. Life--Rosszul lett a forgatáson A mi kis falunk színésznője, Ripli Zsuzsihttp://www.life.hu/drlife/20180211-rosszul-lett-a-forgatason-a-mi-kis-falunk-szinesznoje-ripli-zsuzsi.htmlÚjra látható az RTL Klubon A mi kis falunk című sorozat. Most az egyik szereplő, Ripli Zsuzsi emlékezett vissza a forgatásokra. Kiderült, nyáron nagyon nehezen viselték a meleget. Dr. LifeOrigoWC-n ülve vette észre a kínai férfi, hogy kiesett a végbelehttp://www.life.hu/drlife/20180211-wcn-ulve-vette-eszre-a-kinai-ferfi-hogy-kiesett-a-vegbele.htmlEgy kínai férfi 30 percig ücsörgött a WC-n, a telefonját nyomkodta, majd egyszer csak észrevette, hogy kiesett a végbele. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.