Autóbaleset részese volt Bill Haas golfozó és Luke Wilson színész: fotó

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rmg News / Mega -
Karambol halál Bill Haas Luke Wilson autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden, késő délután egy Ferrari belehajtott két másik autóba Los Angelesben. A végzetes baleset során a sportkocsi sofőrje életét vesztette, míg utasa, Bill Haas golfozó súlyos sérüléseket szenvedett, ahogy az egyik autóban ülő sofőr is.

Végzetes autóbaleset történt kedd délután Los Angelesben, melyről megjelentek az első fotók is. Egy Ferrari hajtott egy másik autóba, a sportkocsi sofőrje, egy 70 éves férfi meghalt a karambol során, míg utasát, Bill Haas golfozót súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Autóbaleset részese volt Bill Haas golfozó és Luke Wilson színész: fotó Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rmg News / Mega

A másik autóban Owen Wilson testvére, az úgyszintén színész Luke Wilson ült, aki szerencsésen megúszta. Egyetlen karcolás nélkül szállt ki az összetört autóból. A másik kocsi sofőrje sajnos nem volt ilyen szerencsés, az 50 éves nő életveszélyes sérüléseket szenvedett - írja a CNN.

Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rmg News / Mega
Barátai mindent megtesznek a tüdőrákkal küzdő Orbán József felépüléséért: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180216-baratai-mindent-megtesznek-a-tudorakkal-kuzdo-orban-jozsef-felepuleseert.htmlOrbán József, a 100 Folk Celsius zenésze súlyos betegséggel küzd, de nincs egyedül. A barátai mindent megtesznek azért, hogy segítsék a felépülésében, egy jótékonysági koncertet is tartanak a felépüléséért. Dr. LifeOrigoSzínpadon, próba közben sérült meg Kállay Bori színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20180215-szinpadon-proba-kozben-serult-meg-kallay-bori-szineszno.htmlAz Operettszínház próbáján sérült meg Kállay Bori színésznő: elég komoly baleset érte. Dr. LifeOrigoNyitott gerinccel született, most a fogát összeszorítva viseli el a műtétek sorozatát Gabikahttp://www.life.hu/drlife/20180212-igazi-harcos-ismered-meg-gabikat-aki-nyitott-gerinccel-szuletett.htmlIsmerjétek meg a nyitott gerinccel született, most ötödikes Gabikát, akinek szülei foggal, körömmel harcolnak azért, hogy egy nap a kislányuk minimális segítséggel, képes legyen önálló életet élni. Gabi imád suliba járni, bár nehezen nyílik meg a többieknek, állandóan mosolyog, és a tucatnyi műtétet is hősiesen viselte. Dr. LifeOrigoBangó Margit újabb vizsgálat előtt áll: mindegy, mi az eredmény, nem vállalja a műtétethttp://www.life.hu/drlife/20180215-bango-margit-ujabb-vizsgalat-elott-all-mindegy-mi-az-eredmeny-nem-vallalja-a-mutetet.htmlBangó Margit évtizedekkel ezelőtt megküzdött a mellrákkal, így amikor nemrég újabb csomót talált, nagyon megijedt. Szerencsére kiderült, hogy nincs mitől félnie, de márciusban újabb biopsziára kell menni. Bármi is legyen az eredmény Bangó Margit azt mondta, újabb műtétre nem vállalkozik. Dr. LifeOrigoKollégái aggódnak Tahi Tóth Lászlóért: a színpadon lett rosszulhttp://www.life.hu/drlife/20180215-kollegai-aggodnak-tahi-toth-laszloert-a-szinpadon-lett-rosszul.htmlTavaly januárban vitték kórházba Tahi Tóth Lászlót, aki rá egy évre, néhány hete ismét rosszul lett. Most barátai, kollégái nyilatkoztak az állapotáról. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoKórházban van Szilágyi Istvánhttp://www.life.hu/drlife/20180215-korhazban-van-szilagyi-istvan.htmlAz idős színész fia nyilatkozott az AcNews-nak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.