Paudits Béla rosszul sikerült műtéte után injekciókúrára szorul, de megkapta az emelt művészi járulékot

Forrás: Fem3 -
gyomorfekély műtét művészi járulék kórház Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyormofekély műtéte után elfertőződött műtét sebe, most injekciókúrára szorul Paudits Béla színművész. Azt mondja, márciustól új élet kezdődik számára, hiszen nemcsak a fájdalom szűnik meg, hanem megkapja a művészi járulékot is.

"A hasamba kapok injekciókat. Biztos marhára fáj majd, de állítólag kiöli az idegeket, amelyek a fájdalomért felelősek. Egy napot bent tartanak megfigyelésen, aztán mehetek haza" - mondta a Blikknek adott interjújában Paudits Béla. A színészt évekkel ezelőtt operálták gyomorfekéllyel, azonban műtéti sebe elfertőződött, azóta nincs bizalma a beavatkozásokhoz. Ebbe most mégis beleegyezett.

Márciustól új élet kezdődik Paudits Béla számára Forrás: Fem3

De nemcsak ezért kezdődik új élet számára márciustól, hanem azért is, mert az át nem vett Jászai Mari-díja miatt megítélték neki a művészi járulékot, így következő hónaptól már nem 70 ezer forintból kell megélnie. "Leírhatatlanul boldog vagyok, mert levelet kaptam a minisztériumból, hogy helyt adnak a kérelmemnek" - mondta a lapnak Paudits Béla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.