3 napig volt a kislány fülében az olcsó fülbevaló, csúnyán elfertőződött

Forrás: Shutterstock -
kislány fülbevaló sokkoló fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fülbevalót rendeltek az eBay-ről annak a 3 éves kislánynak, akinek majdnem füle bánta a takarékosságot. Feldagadt, vérzett az elfertőződött füle.

A három éves Amelia Moloney fülében 3 napig volt az a fülbevaló, melyet az eBay-ről rendeltek neki. Az ékszer mindössze alig több mint 1000 forintba került. Az ír kislány imádja a katicákat, így egy ilyen fülbevalót kapott. Édesanyja, Ciarától azt mondta, hogy normális esetben mindig kiveszi éjszakára lánya fülbevalóját, azonban a kislány most nem akarta, mert ajándékról volt szó.

3 napig volt a kislány fülében az olcsó fülbevaló, majdnem a fülébe került - Illusztráció Forrás: Shutterstock

Amikor 3 nap után mégis ki akarta venni a fülbevalót, Amelia üvöltött a fájdalomtól. A vér pedig még a kislány iskolai egyenruhájára is ráfolyt - írja a Mirror. Ciara orvoshoz vitte gyermekét, aki a közeli kórházba küldte őket. Ott a nővér azt mondta nekik, szerencse, hogy időben észrevették, mert akár a füle is bánhatta volna, így azonban egy napi négyszeri antibiotikum-kezeléssel megúszták.

Az édesanya azt is elmondta, hogy panaszt tettek az eladónál, aki azt válaszolta, hogy soha nem állította be az ékszereket aranyként, és különben sem érti, miért hagynak egy ilyen olcsó fülbevlót 3 napig egy 3 éves gyermek fülében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.