Egyes elméletek szerint a halál után még 49 napig marad a lelkünk a Földön

Forrás: Dreamstime -
halál élet lélek spiritualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtudhatjuk, ki szeretett minket, és akár a saját temetésünkre is elmehetünk, hiszen egyes elméletek szerint halálunk után lelkünk még 49 napig marad a Földön.

A lélek szabadon mászkálhat a Földön, és olvashat a gondolatokban is - írja a Tudásfája. Az elmélet szerint ugyanis a léleknek a halál után 49 napja marad a Földön, hogy megtudja, kik szerették őt, és még a saját temetésén is részt vehet. Továbbá arra is ilyenkor döbben rá, hogy ő maga nem halt meg, hanem csak a teste.

A halál után 49 nap kóborlás vár ránk? Forrás: Dreamstime

Ha például egy társaságban szóba kerül az elhunyt vagy csak valaki gondol rá, a kóbor lélek megjelenik, és hallgatja, figyeli, hogyan vélekednek róla egykori szerettei.

Azt mondják, ez a 49 nap pontosnak mondható, azonban az utolsó 7 nap már igencsak kritikus, így érdemes csak 42-vel számolni, mielőtt valaki megtérne a fény országába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.