Jennifer Jones-nak cisztás fibrózis miatt új tüdőre volt szüksége, videóra vették az első lélegzetvételt

Forrás: Origo -
operáció betegség műtét tüdő cisztás fibrózis kórház tüdőátültetés gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cisztás fibrózist diagnosztizáltak Jennifer Jones-nál 11 évvel ezelőtt, állapota egyre romlott, most viszont új tüdőt kapott. Az első lélegzetvételt vidón örökítették meg.

Mindössze 10,8 százalékos volt Jennifer Jones tüdeje a műtét előtt. 11 évvel ezelőtt cisztás fibrózist diagnosztizáltak nála, tüdőátültetésre várt. Az új szervvel már 98 százalékos a légzési képessége - írja a Viralnova.

A kórházban videóra vették az első lélegzetvételt. Jennifert megszabadítják a csövektől, majd orvosa felszólítja, hogy lélegezzen. Jennifer azt is elmondta, először nagyon félt, nem hitte volna, hogy valaha rendes tud majd levegőt venni. A megható felvétel nem mindennapi gyorsasággal terjedt a neten.

Boros Lajost a fia vitte kórházba: kiderült, műteni kellhttp://www.life.hu/drlife/20180220-boros-lajost-a-fia-vitte-korhazba-kiderult-muteni-kell.htmlA magyar műsorvezető fiának köszönheti az életét, ő ugyanis nem vette félvállról a jeleket: azonnal bevitte édesapját a kórházba. Dr. LifeOrigoA sürgősségire vitték Karel Gottothttp://www.life.hu/drlife/20180220-surgossegire-vittek-karel-gottot.htmlNem múló láza miatt a sürgősségire vitték a 78 esztendős Karel Gottot. A legendás énekesnek le kellett mondania a következő fellépéseit. Dr. Life--Bódi Sylvi hallóideg károsodástól szenved, de már repülhet - Mikronéziába tarthttp://www.life.hu/drlife/20180219-bodi-sylvinek-halloideg-karosodastol-szenved-de-mar-repulhet-mikroneziaba-tart.htmlHallóideg károsodástól szenved Bódi Sylvi, hetek óta zúg a füle. A kezelésnek köszönhetően azonban már repülhet, így útban van Mikronézia felé. Dr. Life--3 napig volt a kislány fülében az olcsó fülbevaló, csúnyán elfertőződötthttp://www.life.hu/drlife/20180219-3-napig-volt-a-kislany-fuleben-az-olcso-fulbevalo-csunyan-elfertozodott.htmlFülbevalót rendeltek az eBay-ről annak a 3 éves kislánynak, akinek majdnem füle bánta a takarékosságot. Feldagadt, vérzett az elfertőződött füle. Dr. LifeOrigoA kórházból posztolt sápadt arccal Kiss Ramónahttp://www.life.hu/drlife/20180219-korhazbol-posztolt-sapadt-arccal-kiss-ramona.htmlKiss Ramóna influenzás, ötödik napja nyomja az ágyat. Most a kórházból tájékoztatta rajongóit állapotáról. Dr. Life--Egyes elméletek szerint a halál után még 49 napig marad a lelkünk a Földönhttp://www.life.hu/drlife/20180219-egyes-elmeletek-szerint-a-halal-utan-meg-49-napig-marad-a-lelkunk-a-foldon.htmlMegtudhatjuk, ki szeretett minket, és akár a saját temetésünkre is elmehetünk, hiszen egyes elméletek szerint halálunk után lelkünk még 49 napig marad a Földön. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.