Az indiai Trimurti Nadkarninak azt mondták, nem műthető a tumor, most mégis kivették

agydaganat műtét orvosok tumor rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az indiai Trimurti Nadkarninak vélhetően a világ legnagyobb agydanatát műtötték ki fejéből, mely már nagyobb volt mint a koponyája. Remélik, ha agya regenerálódik, látását is visszanyeri, amit a tumor miatt elvesztett.

A BBC cikke szerint az indiai Trimurti Nadkarni évekig élt azzal a tumorral, ami vélhetően a világ legnagyobb agydaganata. A kereskedőnek 3 orvos is azt mondta, betegsége nem műthető, azonban egy orvoscsapatnak mégis sikerült a Nair kórházban, Mumbaiban.

Megműtötték a világ legnagyobb agydaganatát Forrás: Oneindia

A daganat már nagyobb volt mint a beteg feje, aki látását is elveszítette. Az orvosok abban bíznak, mire regenerálódik az agya, újra láthatja majd családját. A műtétet végző orvoscsapat egyébként még a szakirodalmakban sem talált ehhez fokható tumort. A műtétet február 14-én végezték, utána a Trimurti napokig géppel lélegzett, így vártak az örömhír bejelentésével. A BBC-nek már azt nyilatkozták: túl van az életveszélyen.

Dusev-Janics Natasa legyőzte komoly betegségéthttp://www.life.hu/drlife/20180222-dusev-janics-natasa-legyozte-komoly-betegseget.htmlNagyon nehéz időszak van Dusev-Janics Natasa háta mögött, és még nincs vége. Súlyos betegséget kellett legyőznie, most pedig azért küzd, hogy újra a régi legyen. Dr. Life--Orbán Józsefnek, a 100 Folk Celsius zenészének az agyában is van daganathttp://www.life.hu/drlife/20180222-orban-jozsefnek-a-100-folk-celsius-zeneszenek-az-agyaban-is-van-daganat.htmlOrbán Józsi, a 100 Folk Celsius zenésze rákos megbetegedéssel küzd. Kiderült, nemcsak a tüdejében, az agyában is van daganat. Az orvosok új, amerikai módszerrel gyógyítják őt. Dr. LifeOrigoSzörnyű élmény: operáció közben ébredt fel ÉNB Lalihttp://www.life.hu/drlife/20180222-operacio-kozben-ebredt-fel-enb-lali.htmlSzörnyű élményéről vallott az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Lali, aki lábműtétje közben ébredt fel a műtőasztalon. Dr. Life--Kiss Ramónát hazaengedték a kórházból, már otthon lábadozikhttp://www.life.hu/drlife/20180222-kiss-ramonat-hazaengedtek-a-korhazbol-mar-otthon-labadozik.htmlHazaengedték a kórházból Kiss Ramónát, akit néhány napja az influenza döntött le a lábáról. Dr. Life--Vérre van szüksége a leukémiás magyar focistának, Lázár Bencénekhttp://www.life.hu/drlife/20180222-verre-van-szuksege-a-leukemias-magyar-focistanak-lazar-bencenek.htmlLázár Bencének, a leukémiával küzdő focistának segítségre van szüksége: irányított véradással bárki segíthet. Dr. Life--Delhusa Gjont nem agydaganat miatt műtöttékhttp://www.life.hu/drlife/20180221-delhusa-gjont-nem-agydaganat-miatt-operaltak.htmlDelhusa Gjon a Facebook-oldalán adott hírt arról, hogy azonnal operációra szorult elhúzódó fejfájás miatt, egyesek pedig rögtön a legrosszabbra gondoltak: azt hitték, agydaganata van a zenésznek, aki most elárulta, valójában miért szorult beavatkozásra. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.