Törőcsik Mari már otthonában gyógyul, néha pedig látogatókat is fogad

betegség színésznő Törőcsik Mari lábadozás kórház gyógyulás tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Marit egy év után engedték haza velemi otthonába a szombathelyi kórházból. Azt mondja: most úgy érzi, mintha megrágták és kiköpték volna, de masszív csaj, reméli, ősszel már mehet a Nemzeti Színházba.

"Masszív csaj vagyok. Remélem, hogy ősszel mehetek. Az első utam a Nemzeti Színházba vezet majd, a második pedig önökhöz. De előtte odatelefonálok, hogy készítsék el a feketém" - mondta Törőcsik Mari színésznő Kárász Róbertnek, amikor a 168 óra újságírójával együtt nála járt látogatóban, és a Premier KultCaféban invitálta, ahol megváltozott munkaképességűek dolgoznak, és szinte családtagnak tekintik a színésznőt.

Törőcsik Mari ritkán nézi meg saját filmjeit Forrás: MTI/Zih Zsolt

A 168 órának azt mondta, az egy éves kórházi kezelés után úgy érzi, mint akit megrágtak és kiköptek, de csak röhögni tud állapotán, folyamatosan erősödik. Van, hogy délig alszik, de néha látogatókat is fogad. Jordán Tamás például gyakran látogatja, azt mondja, velemi barátaival is gyakran találkozik. "De a faluban is vannak jó barátaim: Kalauz Balázs meg a felesége, Nórika, meg a szomszéd Margitkám, a boltos Klárika, nagyon sok ember. Járok a Pittyesbe is..." - mesélte Törőcsik Mari. A kérdésre pedig, hogy mi is az a Pittyes, elárulta: "A helyi kiskocsma, ahol megiszunk egy Unicumot az egyik helyi öreg barátommal. Művelt ember, sajnos, ő is nagyon öregszik" - mondta a művésznő. Hozzátette: mostanában azért óvatosan jár ki a házból, nem tanácsos megfáznia.

Azt is elmesélte, rengeteget dolgozott, most jól esik neki a pihenés, volt, hogy hat hétig csak napi két órákat aludt, sokszor a kamera mellett bóbiskolt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.