Videóra vették egy buszon, hogyan mászkálnak egy ember hajában a tetvek, már 44 millióan látták

tetű haj utazás egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 44 millióan látták azt a videót, amelyet egy mexikói buszon vettek fel. A képsorokon az látható, hogyan mászkálnak az egyik utas fején a hajtetvek. Megdöbbentő a látvány.

Jól láthatók azok a hajtetvek, melyek a busz egyik utasa fején nyüzsöknek. A Dailymail cikke szerintazt nem tudni, hogy hol vették fel pontosan a videót, annyit vehetnek csak biztosra, hogy először Mexikóban osztották meg, és már 44 millióan látták.

"Amikor buszon utazol, nézd meg ki az, aki mellé leülsz" - ezzel a szöveggel töltötték fel a vidót a világhálóra. Nem is kell nagyon fürkészni a képsorokat, azonnal átszik, hogy a sapkát viselő fiatalember a fejfedő alól kilógó fejrészén csak úgy hemzsegnek a hajtetvek, amelyek lerakják serkéiket, és rövid idő alatt megsokszorozódnak. Kiirtani őket pedig csak speciális szerekkel lehetséges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.