Muri Enikő sokszor elfelejt enni, gasztroenterológus segítségét kéri, hogy egészséges maradjon

fogyás Sugarloaf Muri Enikő táplálkozás egészség gasztroenterológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő énekesnő látványos fogyáson esett át az utóbbi időben, mint mondta: alig van ideje enni. Egy éve csatlakozott a Sugarloaf együtteshez, most szakemberhez fordul, hogy egyensúlyba hozza a munkát és egészségét. 

"Nagyon jól érzem magam a bőrömben, de az elmúlt időszakban leadtam pár kilót. Ennek pedig egyetlen oka van, hogy sokszor elfelejtek enni!" - nyilatkozta a Ripostnak Muri Enikő énekesnő, aki egy éve csatlakozott a Sugarloaf együtteshez. Hangsúlyozta: így is le lehet fogyni, de ezt senkinek sem ajánlja.

Vigyorgós estét! #sugarloafofficial #singer #murieniko #mik #shooting #instaphoto #instapicture @sugarloafofficial

Muri eniko (@murieniko) által megosztott bejegyzés,

A lapnak azt mondta, tudja, hogy helyesen kellene táplálkoznia, hiszen ez az életmód hosszú távon még gondokat okozhat. Éppen ezért arra a döntésre jutott, hogy szakemberhez, gasztroenterológushoz fordul, hogy tanácsot kérjen az étkezését és életmódját illetően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.