Benkő László depresszióval küzd: pszichiáter segíti

"Fotó: Bielik István - Origo " -
depresszió Benkő László rák pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos betegsége nagyon megviselte Benkő Lászlót. Ugyan a rákból már kigyógyult, a szorongást és depressziót nagyon nehéz legyőzni: pszichiáter segíti.

Benkő László keményen küzdött, amikor kiderült, hogy daganatos megbetegedése van, de a harc nagyon sokat kivett a művész erejéből mind lelkileg, mind fizikailag. Sokat jelentett számára hogy továbbra is dolgozhatott, de a csendes éjszakák nagyon nehezek voltak. A barátai és a családja persze mindig ott voltak mellette, de szüksége volt a szakszerű segítségre.

Benkő László depresszióval küzd "Fotó: Bielik István - Origo "

Mikor az ember szembesül azzal, hogy lehet, vége az életének, egészen megváltozik a személyisége. Korábban úgy játszottunk el dalokat, hogy azok meg sem érintettek, most pedig akár húszéves nóták is annyira meghatottak, hogy a színpadon elsírtam magam" – mondta a Lokálnak a zenész, aki pszichiáterhez fordult. „

Ma már szerencsére jobban vagyok, de a kemoterápiás gyógyszerek nagyon legyengítették az immunrendszerem,

„A depresszió és a szorongás azonban nem múlik el egyik napról a másikra, de a pszichiáterem és néhány kedélyjavító segít, hogy túljussak a nehezén"

Élő videóban jelentkezett be az agydaganattal műtött Wonder Tracyhttp://www.life.hu/drlife/20180227-elo-videoban-jelentkezett-be-a-facebookon-az-agydaganattal-mutott-wonder-tracy.htmlNovemberben műtötték meg agydaganattal az Édes Élet sztárját, Wonder Tracy-t. Most videóüzenetben jelentkezett be a közösségi oldalán. Dr. LifeThinkstockLopott rendszámú autóval ütötték el a Neoton Família dobosát, Bardóczi Gyuláthttp://www.life.hu/drlife/20180227-lopott-rendszamu-autoval-utottek-el-a-neoton-familia-dobosat-bardoczi-gyulat.htmlTavaly decemberben gázolták el a zebrán a Neoton Família egykori dobosát, Bardóczi Gyulát. Kiderült, hogy az autó, amivel elütötték, lopott volt. Dr. Life--Megszenvedi a terhességet Khloe Kardashian: komoly fájdalmai vannakhttp://www.life.hu/drlife/20180226-megszenvedi-a-terhesseget-khloe-kardashian-komoly-fajdalmai-vannak.htmlAz első gyermekével várandós Khloe Kardashiannak fájdalmai vannak, nehezen viseli a terhességet, most először mesélt róla. Dr. Life--Szívinfarktus miatt kórházba került a Jay és Néma Bob sztárja, Kevin Smithhttp://www.life.hu/drlife/20180226-szivinfarktus-miatt-korhazba-kerult-a-jay-es-nema-bob-sztarja-kevin-smith.htmlA legtöbben a Jay és Néma Bobból ismerhetik Kevin Smith színész-rendezőt, aki a hétvégén egy fellépésén lett rosszul: kórházba került és kiderült, hogy szívinfarktusa volt. Dr. LifeThinkstockMuri Enikő sokszor elfelejt enni, gasztroenterológus segítségét kéri, hogy egészséges maradjonhttp://www.life.hu/drlife/20180226-muri-eniko-sokszor-elfelejt-enni-gasztroenterologus-segitseget-keri-hogy-egeszseges-maradjon.htmlMuri Enikő énekesnő látványos fogyáson esett át az utóbbi időben, mint mondta: alig van ideje enni. Egy éve csatlakozott a Sugarloaf együtteshez, most szakemberhez fordul, hogy egyensúlyba hozza a munkát és egészségét. Dr. Life--Élvonalbeli brit atléta után nyomoz a rendőség: HIV-vírussal fertőzte meg szeretőjéthttp://www.life.hu/drlife/20180225-elvonalbeli-brit-atleta-utan-nyomoz-a-rendoseg-hiv-virussal-fertozte-meg-szeretojet.htmlHogy kiről van szó, azt még nem lehet tudni, az azonban biztos, hogy a rendőség már kihallgatta.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.