Egy hétig mindig kihagyta a vacsorát, ez történt vele

Vacsora diéta fogyás koplalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai újságíró kipróbálta, milyen az, ha délután 4 után már semmit nem eszik.

A Popsugar újságírója, Jenny korábban már diétázott, akkor a reggelit hagyta ki az étrendjéből. Az elején nem volt ezzel semmi problémája, leadta a pluszkilóit, ám egy idő elkezdett puffadni és újra visszajött rá a felesleg. Ekkor eldöntötte, hogy változtat, és a reggeli helyett inkább a vacsorát hagyja ki. Egészen pontosan fogalmazva, míg korábban déli 12 óra és délután 7 között evett, egy hétig kipróbálta, hogy milyen, ha reggel 9-től délután 4-ig étkezik.

Elmondása szerint nem volt jó érzés üres gyomorral lefeküdni aludni, ugyanakkor elmúltak a puffadásai, ráadásul hasa is laposabb lett. Végül azt a következtetést vonta le, hogy nem ez lesz számára a megfelelő diéta és egy hét utána abbahagyja az önsanyargatást.

Annyira volt jó ez az egy hét, hogy megtanítson arra, hogyan kontrolláljam az evés iránti vágyamat. De a közös családi vacsorák nagyon hiányoztak. Ezentúl nem fogom megenni a gyerekeim maradékát és ha marad egy-két kanálnyi a vacsorából, azt sem eszem már meg csak azért, hogy ne maradjon meg. Soha többé nem hagyom ki a vacsorát!"

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.