Gáspár Bea 15 kilót fogyott, pajzsmirigy-problémáit is leküzdötte

fogyás pajzsmirigy hízás egészség egészséges életmód Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor még a Konyhafőnök VIP nyerteseként tüdökölt Gáspár Bea, akkor még 85 kilogramm volt a versenysúlya, most azonban 15 kilóval lett könnyebb. Leküzdötte pajzsmirigy-problémáit, egészségesen él, de azt mondja: a munka még nem ért véget, meg kell tartani súlyát. 

"Pajzsmirigy-problémáim voltak, ezeket szerencsére természetes gyógymóddal kontrollálni lehetett, így a felesleges kilók nagy részétől is sikerült megszabadulni" - mesélte a Blikknek Gáspár Bea, aki a Konyhafőnök VIP nyerteseként még 85 kilogramm volt, most azonban 15 kilót fogyott. Győzelme után zsűritagként tér majd vissza a műsorba. De nemcsak régi alakjának visszanyeréséért küzdött, hanem egészségének megőrzéséért is.

Komoly odafigyeléssel sikerült elérnie ezt az eredményt. Mint mondta: kerülte a szénhidrátot, a cukrot édesítővel helyettesítette, sportolni is elkezdett. Hangsúlyozta: a munka neheze még csak most kezdődik, hiszen sikerült megszabadulnia a kilóktól, de most meg kell tartania új alakját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.