Emlékezetzavarban szenved az orosz Veronika: mindennap emlékeztetni kell, hogy férje elvált tőle

Forrás: Shutterstock -
válás férj beteg emlékezetvesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veronikát mindennap emlékeztetni kell arra, hogy férje elvált tőle: a nő újra és újra megsiratja szerelme elvesztését.

Újra és újra elvesztett szerelmét siratja az orosz Veronika Mescheryakova, akinél egy ritka betegség miatt emlékezetzavar alakult ki. A férje tavaly novemberben vált el a nőtől azután, hogy Veronika állapota romlani kezdett. Mivel a nő nem emlékszik erre, mindennap el kell mondani neki, hogy a párja nem fog visszatérni.

Újra és újra elvesztett szerelmét siratja az orosz Veronika Mescheryakova, akinél egy ritka betegség miatt emlékezetzavar alakult ki (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock


Általában a nap elején még meg van győződve Veronika arról, hogy férje csupán dolgozik, estére azonban fel kell világosítani arról, hogy hiába várja. A nő mindennap zokogásban tör ki, miután rájön, szerelme nem fog hozzá visszatérni - írja a The Sun.

Veronika egy bizonyos porfíria nevű betegségben szenved, ami valójában egy betegségcsoport: olyan létfontosságú enzimek hiányoznak a szervezetből, amelyek a kifogástalan működéséhez nélkülözhetetlenek.

Vastag Csaba édesanyja egy rossz fog miatt betegedett meg: végzetes lehetett volnahttp://www.life.hu/drlife/20180308-vastag-csaba-edesanyja-egy-rossz-fog-miatt-betegedett-meg-vegzetes-lehetett-volna.htmlVastag Csaba édesanyja nehéz időszakon van túl: egy rossz fog majdnem tragédiát okozott. Egy természetgyógyásznak köszönheti, hogy nem halt bele. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoErős kemoterápiát kapott Székhelyi József: a daganat összezsugorodotthttp://www.life.hu/drlife/20180308-eros-kemoterapiat-kapott-szekhelyi-jozsef-a-daganat-osszezsugorodott.htmlNégy hónapja tudja Székhelyi József, hogy tüdődaganata van, azóta pedig mindent megtesz a gyógyulásért. A színész végre nagyon jó hírt kapott az orvosoktól.Dr. Life--Gáspár Bea 15 kilót fogyott, pajzsmirigy-problémáit is leküzdöttehttp://www.life.hu/drlife/20180307-gaspar-bea-15-kilot-fogyott-pajzsmirigyproblemait-is-lekuzdotte.htmlAmikor még a Konyhafőnök VIP nyerteseként tüdökölt Gáspár Bea, akkor még 85 kilogramm volt a versenysúlya, most azonban 15 kilóval lett könnyebb. Leküzdötte pajzsmirigy-problémáit, egészségesen él, de azt mondja: a munka még nem ért véget, meg kell tartani súlyát. Dr. Life--Drámai pillanatokat idéztek fel a sziámi ikreket szétválasztó magyar orvosokhttp://www.life.hu/drlife/20180307-dramai-pillanatokrol-nyilatkoztak-a-sziami-ikreket-szetvalaszto-magyar-orvosok.htmlMagyar orvoscsoport vállalkozott arra, hogy szétválasszon egy fejüknél összenőtt sziámi ikerpárt. A műtétsorozat első részén sikeresen túlvannak, a szakemberek most arról meséltek, milyen drámai pillanatokat éltek át az operáció közben. Dr. Life--Szinetár Dóra kisfia, Benjamin gyógytornával gyógyulhttp://www.life.hu/drlife/20180307-szinetar-dora-down-szindromas-kisfia-benjamin-gyogytornaval-gyogyul.htmlSzinetár Dóra mindent megtesz azért, hogy megfelelően fejlessze kisfiát: sikerült is megtalálnia a legjobb módszert. Ezzel gyógyul Benjamin. Dr. LifeOrigoTalán Attila gyermekkorában agyhártyagyulladást kapott egy kullancs miatt: lebénulthttp://www.life.hu/drlife/20180306-talan-attila-gyermekkoraban-agyhartyagyulladast-kapott-egy-kullancs-miatt-lebenult.htmlHamarosan jön a kullancsszezon, az élősködők által terjesztett kórok pedig életre szóló károsodásokat okozhatnak. A magyar énekes, Talán Attila ezt nagyon jól tudja, ő gyermekkorában le is bénult miután agyhártyagyulladást kapott egy kullancs miatt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.