270 kilósra hízott a nő, akinek a hasa már a földet éri

Forrás: AFP -
kövér hízás túlsúly evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
270 kilósra hízott és a hasa más csaknem a földet éri annak a nőnek, aki egyszerűen képtelen leállni az evéssel.

A most 45 éves Tamy Lyn Murrellnek nem volt könnyű gyermekkora. Testvérei sokkal idősebbek voltak nála, félénk gyermek volt, ha iskolatársai cikizték, azonnal dadogni kezdett. Nyolc évesen a saját szemével látta, hogy apja szívrohamot kap és meghal. Ezt követően anyja depressziós lett, innentől kezdve szinte senki nem foglalkozott vele – számolt be róla a DailyMail.

A bevásárlásra kapott pénzből többnyire egészségtelen ételeket, édességeket, cukros üdítőket vásárolt magának. 14 éves korára már 63,5 kilót nyomott.

18 évesen szerelembe esett Jamesszel, majd egy hónapra rá teherbe is esett. Bár a pár hamar elhidegült egymástól, együtt maradtak és felnevelték gyermeküket, aki most tinédzser.

A nő problémái miatt egyre többet evett, hiába szeretett volna jó édesanya lenni, egy-egy jó falatnak nem tudott soha nemet mondani. 270 kilósra hízott, gyakorlatilag felállni sem tud, hasa majdnem a földet éri.

A nő életét a TLC mutatja be az Élet 250 kiló felett című műsorában.

Heather Lockear elvonón vanhttp://www.life.hu/drlife/20180308-heather-lockear-elvonon-van-drog-alkohol.htmlBevonult az elvonóra Heather Lockear. A színésznő évek óta küzd alkohol- és drogproblémákkal. Dr. Life--Gáspár Evelin lézeres szemműtétre készül: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180306-gaspar-evelin-lezeres-szemmutetre-keszul-video.htmlGáspár Evelin rászánta magát a szemműtétre, ugyanis nagyon elege volt abból, hogy folyton kontaktlencsét vagy szemüveget kellett hordania. Dr. LifeOrigoDrámai pillanatokat idéztek fel a sziámi ikreket szétválasztó magyar orvosokhttp://www.life.hu/drlife/20180307-dramai-pillanatokrol-nyilatkoztak-a-sziami-ikreket-szetvalaszto-magyar-orvosok.htmlMagyar orvoscsoport vállalkozott arra, hogy szétválasszon egy fejüknél összenőtt sziámi ikerpárt. A műtétsorozat első részén sikeresen túlvannak, a szakemberek most arról meséltek, milyen drámai pillanatokat éltek át az operáció közben. Dr. Life--Törőcsik Mari aggódik Jirí Menzelért, ezt üzente nekihttp://www.life.hu/drlife/20180305-torocsik-mari-aggodik-jiri-menzelert-ezt-uzente-neki.htmlÜzent barátjának, a nemrég műtött Jirí Menzelnek Törőcsik Mari. A színésznő nagyon aggódik a rendezőért. Dr. Life--Egy hétig mindig kihagyta a vacsorát, ez történt velehttp://www.life.hu/drlife/20180302-egy-hetig-mindig-kihagyta-a-vacsorat-ez-tortent-vele.htmlEgy amerikai újságíró kipróbálta, milyen az, ha délután 4 után már semmit nem eszik. Dr. LifeThinkstockKomoly betegségéről vallott Molnár Anikóhttp://www.life.hu/drlife/20180302-komoly-betegsegerol-vallott-molnar-aniko-izulinrezsztencia.htmlKiderült, nem véletlenül hízott meg az utóbbi időben Molnár Anikó: komoly betegség áll a háttérben. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.