Daganat van a péniszén: hamarosan elveszítheti férfiasságát

pénisz daganat kórház rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy daganat miatt elveszítheti péniszét az a 25 éves brit férfi, akinek hamarosan megszületik a második gyermeke.

Szörnyű egészségi problémával küzd a 25 esztendős Dale Clark: péniszdaganata van. A betegség következtében férfiassága mérete folyamatosan növekszik, ugyanakkor teljesen érzéketlen és már képtelen a szexre is. Orvosai figyelmeztették, helyzete hamarosan olyan súlyossá válhat, hogy kénytelenek lesznek műtéttel eltávolítani a péniszét. A férfi most úgy döntött, a nyilvánosság elé tárja életét.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A Metro azt írja, a férfi csupán akkor fordult orvoshoz, amikor a daganat már szőlőszem méretűre duzzadt. Nem tudhatta azonban, hogy ennyire súlyos a helyzet, a diagnózis ő is megdöbbentette. Utána kés alá feküdt, 5 műtétet is bevállalt, átesett 4 sugárkezelésen és 2 kemoterápián, de egyik sem használt.

Barátnője épp most várja közös gyermeküket, a házasságkötésre készülnek, és ott van a férfinak a 6 éves nagyfia is. Családja tartja benne a lelket és nem adja fel. Párja mindig mellette áll, és ápolja őt, ha szükséges. Mivel Dale állapota miatt nem dolgozhat, nagyon rossz anyagi helyzetben vannak, de barátaik gyűjtést szerveznek a számukra.

Egy hete kapott infarktust: máris visszatérését tervezi Nyemcsók Jánoshttp://www.life.hu/drlife/20180310-egy-hete-kapott-infarktust-maris-visszatereset-tervezi-nyemcsok-janos-piramis.htmlHamarosan kiengedik a kórházból a Piramis frontemberét, Nyemcsók Jánost, aki alig egy hete kapott infarktust. Dr. Life--Fáradt, de továbbra is optimista a rákkal küzdő Székhelyi József http://www.life.hu/drlife/20180310-faradt-de-tovabbra-is-optimista-a-rakkal-kuzdo-szekhelyi-jozsef.htmlFáradt, de jobban érzi magát Székhelyi József, aki ősz óta kapja a kemoterápiás kezeléseket. Dr. LifeOrigoÍgy néz ki most a szem nélkül született kisfiú: már 6 éves (18+)http://www.life.hu/drlife/20180309-igy-nez-ki-a-most-a-szem-nelkul-szuletett-kisfiu-mar-6-eves.htmlNagyon ritka rendellenességgel született egy amerikai kisfiú: nem tudott kifejlődni a szeme. Dr. Life--Benkő László felépült a rákból, ismét tele van energiávalhttp://www.life.hu/drlife/20180309-benko-laszlo-felepult-a-rakbol-ismet-tele-van-energiaval.htmlImmár újra tele van energiával Benkő László, akinek sikerült legyőznie a rákot. A Fonogram-díjátadón teljesen meghatódott a közönség szeretetétől. Dr. Life--270 kilósra hízott a nő, akinek a hasa már a földet érihttp://www.life.hu/drlife/20180309-270-kilosra-hizott-a-no-akinek-a-hasa-mar-a-foldet-eri.html270 kilósra hízott és a hasa más csaknem a földet éri annak a nőnek, aki egyszerűen képtelen leállni az evéssel. Dr. LifeAFPHeather Lockear elvonón vanhttp://www.life.hu/drlife/20180308-heather-lockear-elvonon-van-drog-alkohol.htmlBevonult az elvonóra Heather Lockear. A színésznő évek óta küzd alkohol- és drogproblémákkal. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.