Pécsi Ildikó és férje egészsége megromlott a családi pereskedés miatt

2018.03.13. 16:30

Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla között évek óta harc dúl, ami megviselte a művésznő egészségét: aggódik, hogy nem éli meg az aranylakodalmát.

Pécsi Ildikó belebetegedett a pereskedésbe, de férje sincs teljesen jól. A művésznő és volt menye között évek óta dúl a harc, de a bíróság még nem tudta eldönteni, hogy kinek van igaza. Pécsi Ildikó már csak arra vágyik, hogy megéljék férjével az aranylakodalmukat.

Pécsi Ildikó szeretné nyugalomban megünnepelni az aranylakodalmátFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Mindkettőnk egészsége megromlott a családi háború miatt, aminek nem is látjuk a végét. Bízom benne, hogy azért még az idén befejeződik a pereskedés, és az aranylakodalmunkat tényleg nyugalomban ülhetjük meg" – mondta a Story Magazinnak Pécsi Ildikó, akinek férjét nemrég műtötték meg „Amíg kórházban volt, nagyon magányosnak éreztem magam a házban. Némi vigaszt csak a vizsláim nyújtottak. Hiába, Zsörtike nélkül – mert sokszor így becézem Lajost – én félember vagyok" - tette hozzá a művésznő.

Pécsi Ildikó szerint a kapcsolatuk megromlása visszafordíthatatlan

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla kapcsolatában semmi változás, sőt: a híres színésznő szerint ez így is marad. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Pécsi IldikóPártos Csillaegészségférjaranylakodalom