Jóindulatú daganatot távolítottak el Gáspár Bea nyelvéről

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
betegség Gáspár Győző daganat Győzike tumor kórház Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gáspár családot több szerencsétlenség is érte az utóbbi időben, most Gáspár Bea nyelvéről távolítottak el egy daganatot. Győzike szinte beleroppant a félelembe, hogy elvszítheti imádott feleségét.

"Már elveszítettem egy embert, aki nagyon fontos volt a számomra: az édesanyámat. A mai napig nem igazán tudtam feldolgozni, hogy ő nincs többé. Most meg Beánál daganatot találtak..." - mesélte a Blikkrúzsnak Gáspár Győző. Felesége, Bea nyelvéről jóindulatú daganatot távolítotatk el az orvosok. A showman bent volt feleségével a műtőben is.

Bea asszony rendbejön, de Győzikét nagyon megviselte a betegség Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Majdnem elájultam, de ott voltam végig Bea mellett. Egy olyan csomót távolítottak el a feleségem nyelvéről, ami kemény volt, mint a kő. Elég ijesztő volt, de az orvosok gyorsan megnyugtattak, hogy nem kell izgulni, mert ez egy jó indulatú szövetburjánzás. Beának aztán egy ideig nagyon fáj a műtét helye, sem enni, sem beszélni nem tud rendesen, de szerencsére azóta rendbejött" - mondta Győzike, aki a tavalyi NAV-os botránya is megviselt. Mint mondta: még mindig rosszul van, ha szirénázó autót hall.

Mészöly Kálmán még kórházban van, húgyúti fertőzést kapotthttp://www.life.hu/drlife/20180314-meszoly-kalman-meg-korhazban-van-hugyuti-fertozest-kapott.htmlA legendás labdarúgó, Mészöly Kálmán másfél hónapja van kórházban, most állapota roszabbra fordult, húgyúti fertőzést kapott. Fiai azt mondják, szépen haladt a rehabilitációval. Dr. Life--Bardóczi Gyulát nemrégiben gázolták el, lassan gyógyul a lábahttp://www.life.hu/drlife/20180314-bardoczi-gyulat-nemregiben-gazoltak-el-lassan-gyogyul-a-laba.htmlNemrégiben gázolták el Bardóczi Gyulát a Neoton Família és az Old Boys dobosát. Gyógytornász segít neki a gyógyulásban, hiszi, hogy fel fog épülni. Dr. Life--Megszólalt Székhelyi József felesége: "A vidámság nem kopott ki az életünkből"http://www.life.hu/drlife/20180314-megszolalt-szekhelyi-jozsef-felesege-a-vidamsag-nem-kopott-ki-az-eletunkbol.htmlSzékhelyi József felesége, Emese elárulta, férje betegen is dolgozik, elvégzi a ház körüli teendőket. Próbál úgy tenni, mintha nem is rákkal küzdene. Dr. Life--Nincs jól Lola: lebetegedetthttp://www.life.hu/drlife/20180314-nincs-jol-lola-lebetegedett.htmlLebetegedett Lola, pedig az énekesnő azt hitte, sikerült megúsznia a téli szezont betegség nélkül. Dr. LifeOrigoRippel Ferinek májkárosodása volt, de sikerült visszafordítania a folyamatot: regenerálódotthttp://www.life.hu/drlife/20180314-rippel-ferinek-majkarosodasa-volt.htmlRippel Feri most olyan egészséges, hogy majd' kicsattan, de nem volt ez mindig így: májkárodosáa volt egykor a sportolónak. Dr. LifeOrigoBoros Lajos szervezetében gyulladás lehet: addig nem műtik, míg meg nem szüntetikhttp://www.life.hu/drlife/20180313-boros-lajos-szervezeteben-gyulladas-lehet.htmlBoros Lajos szíve nem működött megfelelően, ezért pacemakert kapott, de további műtétre is szüksége lesz. Nemrég azonban egy vizsgálat után nyugtalanító eredményt kapott, addig pedig a beavatkozást sem végezhetik el, míg ki nem derítik, mi újabb probléma oka. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.