Megszólalt Székhelyi József felesége: "A vidámság nem kopott ki az életünkből"

Forrás: MTI/Soós Lajos -
betegség feleség tüdőrák rák kemoterápia Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Székhelyi József felesége, Emese elárulta, férje betegen is dolgozik, elvégzi a ház körüli teendőket. Próbál úgy tenni, mintha nem is rákkal küzdene.

Székhelyi Józsefnél ősszel diagnosztizáltak tüdőrákot, de szerencsére a kemoterápia hatásosnak bizonyult, immár összezsugorodott a daganata. A színész felesége most a Story magazinnak mesélt arról, hogy férjének hatalmas ereje van, betegsége alatt is végig dolgozott és otthon, kislánya előtt is igyekszik úgy tenni, mintha mi sem történt volna.

Székhelyi József ősz óta küzd a rákkal Forrás: MTI/Soós Lajos

Nagy társasjátékot játszunk, Józsi úgy csinál, mintha jól lenne, én pedig ezt látszólag tudomásul veszem. Ez kell a halálos betegség legyőzéséhez. Ha ez nincs, akkor a futamidő drámaian rövidülhet. Amikor kiderült, hogy a férjem beteg, leültünk, és végigbeszéltük, mire számíthatunk. Az első rettenet után arra jutottam, azzal tudok neki a legtöbbet segíteni, ha nem csinálunk ügyet az egészből." – árulta el Emese, majd hozzátette, férjét az élteti, ha érzi, szükség van rá, ezért a ház körüli teendőket is vállalja betegen is. „Persze, amikor kettesben vagyunk, sokat beszélgetünk a betegségéről, a gyógyulásról, és tervezgetjük a nyaralást is. Soha nem kesergünk, a vidámság nem kopott ki az életünkből."

Nincs jól Lola: lebetegedetthttp://www.life.hu/drlife/20180314-nincs-jol-lola-lebetegedett.htmlLebetegedett Lola, pedig az énekesnő azt hitte, sikerült megúsznia a téli szezont betegség nélkül. Dr. LifeOrigoVálása után gyúrta ki magát az 56 éves Bibi Britt Johannesenhttp://www.life.hu/drlife/20180313-valasa-utan-gyurta-ki-magat-egy-56-eves-dan-no-bibi-britt-johannesen.htmlAz 56 éves dán Bibi Britt Johannesen válása után kezdett el újra edzeni, ma már testépítőként versenyeken is gyakran megfordul. Dr. Life--Betegsége miatt duzzadt lábakkal él: nőket inspirál Carmen Smith plus size modellhttp://www.life.hu/drlife/20180313-betegsege-miatt-duzzadt-labakkal-el-noket-inspiral-carmen-smith-plus-size-modell.htmlBetegsége miatt folyamatosan meg vannak duzzadva a lábai, Carmen Smith ennek ellenére is az Instagram sztárja lett. Dr. Life--Megszólalt a lány, aki egy templom előtt kivájta a saját szemét (18+)http://www.life.hu/drlife/20180313-megszolalt-a-lany-aki-egy-templom-elott-kivajta-a-sajat-szemet.htmlMegszólalt az a lány, aki drogok hatása alatt kivájta a saját szemét. Azt mondja, szeme világának elvesztése döbbentette rá, hogy változtatnia kell az életén. Dr. LifeOrigoDaganat van a péniszén: hamarosan elveszítheti férfiasságáthttp://www.life.hu/drlife/20180310-daganat-van-a-peniszen-hamarosan-elveszitheti-ferfiassagat.htmlEgy daganat miatt elveszítheti péniszét az a 25 éves brit férfi, akinek hamarosan megszületik a második gyermeke. Dr. LifeOrigoEgy hete kapott infarktust: máris visszatérését tervezi Nyemcsók Jánoshttp://www.life.hu/drlife/20180310-egy-hete-kapott-infarktust-maris-visszatereset-tervezi-nyemcsok-janos-piramis.htmlHamarosan kiengedik a kórházból a Piramis frontemberét, Nyemcsók Jánost, aki alig egy hete kapott infarktust. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.