Down-szindrómás gyermekeikkel készítettek könnyfakasztó videót édesanyák

betegség édesanya videó gyerekek megható Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Down-szindróma világnapja (március 21.) alkalmából egy könnyfakasztó videót készítettek az édesanyák gyermekeikkel.

Bizonyára mindenki tudja, miről is szól a Carpool Karaoke című amerikai tévéműsor: már idehaza is kezdenek elterjedni azok a videósorozatok, amikor hírességek pattannak be az autóba és amellett, hogy életükről mesélnek, még dalra is fakadnak.

Ezúttal édesanyák ültek be a kocsiba és Down-szindrómás gyermekükkel jelnyelven adták elő Christina Perri A Thousand Years című dalát.

"Ugyanolyan anyukák vagyunk, mint mások. Szeretjük gyermekeinket és ők is szeretnek bennünket. Olyanok, mint bármely más 4 éves gyermek. Nem változtathatjuk meg őket." - idézi az egyik édesanya szavait a Huffingtonpost.

A róluk készült videó elképesztő gyorsasággal terjed az interneten. Nem is csoda, hiszen nagyon megható, alig lehet könnyek nélkül végignézni. A műsor eredeti házigazdája, James Corden és az Christina Perri énekesnő is a közösségi oldalán fejezte ki meghatottságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.