Caitlyn Jennernél, Kylie Jenner apjánál rákot bőrrákot diagnosztizáltak

műtét Kylie Jenner bőrrák orvos lánya Caitlyn Jenner rák (betegség) apa kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bőrrákkal diagnosztizálták Kyle Jenner apját, a transznemű Caitlyn Jennert. Orrát műteni is kellett, erről fotót osztott meg közösségi oldalán. 

Caitlyn Jenner, Kylie Jenner transznemű apja már 2012-ben és 2013-ban is szembenézett a rákkal, azonban most sem nyugodhatott meg az orvosok diagnózisától. Bőrrákot találtak nála, ami miatt meg is kellett műteni orrát - írja a Journalpost.

Közösségi oldalára egy fotót is tölött fel, melyen először még napégésnek próbálta feltüntetni a dolgot, fel is hívta a figyelmet a napozás túlzásbavitelének veszélyeire.

I recently had to get some sun damage removed from my nose. PSA- always wear your sunblock!

Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) által megosztott bejegyzés,

Következő posztjában azonban már világossá vált, hogy itt nem egyszerű napégésről van szó. Azt írta: "A hajam nagyszerűen néz ki. Az orrom nem, de gyógyul."

Hair looking great thanks to @rosy_bliss. Nose is not, but healing well!

Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) által megosztott bejegyzés,

Súlyos beteg Sarah Hyland, a Modern család szereplőjehttp://www.life.hu/drlife/20180326-sulyos-beteg-sarah-hyland-a-modern-csalad-szereploje.htmlRengetegen aggódnak Sarah Hylandért. A Modern család című népszerű sorozat főszereplője ugyanis súlyos beteg.Dr. Life--Hároméves agydaganattal küzdő gyermekért indult gyűjtéshttp://www.life.hu/drlife/20180325-3-eves-agydaganattal-kuzdo-gyermekert-indult-gyujtes-virginia.htmlVirginia mindössze 3 éves és agydaganattal kezelik, szülei pedig súlyos anyagi gondokkal küzdenek. Dr. LifeOrigoMagyar uralkodók titokzatos betegségeihttp://www.life.hu/drlife/20180323-magyar-uralkodok-betegsegei.htmlAz egykori magyar uralkodók kórlapjai is bőven tartogatnak érdekességet. Titokzatos mérgezések, kóros hasmenés, de még egy erőszakkal kezelt epilepszia is megbújik a történetek között. Dr. LifeOrigoUtánajártak, melyik a legjobb mód a halálrahttp://www.life.hu/drlife/20180325-utanajartak-melyik-a-legjobb-mod-a-halalra.htmlEgy brit újságíró most utánajárt, vajon melyik lehet a legjobb mód a halálra. Dr. LifeOrigoEz játszódik le a testedben, ha egész éjjel bulizol: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180325-ez-jatszodik-le-a-testedben-ha-egesz-ejjel-bulizol.htmlNem titok, ha egész éjjel bulizol alvás helyett, annak másnap számos negatív következménye lesz. Az EliteDaily egy vidóban foglalja össze ezeket. Dr. Life--Megkezdődött a nyári időszámításhttp://www.life.hu/drlife/20180325-megkezdodott-a-nyari-idoszamitas-hajnali-2-kor-3-orara-kellett-allitani-az-orakat.htmlHajnali 2-kor 3 órára kellett állítani az órákat, így aki vasárnap dolgozik, egy órával kevesebbet alhatott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.