Súlyos beteg Sarah Hyland, a Modern család szereplője

Sarah Hyland veseátültetés beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen aggódnak Sarah Hylandért. A Modern család című népszerű sorozat főszereplője ugyanis súlyos beteg.

A 27 éves színésznő már régen küzd egészségi problémákkal, 2012 tavaszán veseátültetésen esett át, édesapja adományozott neki szervet. Most pedig megint nincs valami rendben. A csinos színésznő azt írta közösségi oldalára, hogy az elkövetkezendő 6-8 hétben pihenésre lesz ítélve, de elfogadja a helyzetét. A beteségéről és a kényszerpihenő okáról egyelőre nem számolt be - írja a Bors.

Sarah Hyland súlyos beteg Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison
Elképesztő összegtől esik el Hosszú Katinka, ha meg akarja menteni a házasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-elkepeszto-osszegtol-esik-el-hosszu-katinka-ha-meg-akarja-menteni-a-hazassagat.htmlHa őszig nem versenyez Hosszú, és kihagyja az augusztus eleji Európa-bajnokságot is, akkor akár 20 millió forinttól is eleshet - írja a Blikk.TV + Sztárok--Sehol sem kap állást Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-sehol-sem-kap-allast-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin keményen tanult mindig is, most is a mesterképzést végzi, gyakorlati helyet azonban nem kap. Sehol sem akarják alkalmazni.TV + SztárokOrigoŐrizetbe vették Thaiföldön Kefírt és barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-orizetbe-vettek-thaifoldon-kefirt-es-baratnojet.htmlŐrizetbe vették Kefírt, amikor Thaifölfön nyaralt. A 39 éves magyar zenész egy elektromos cigaretta miatt került bajba.TV + SztárokThinkstockSzexi asztaltáncot lejtett Pajkaszegen Erdélyi Tímea A mi kis falunk sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180325-szexi-asztaltancot-lejtett-pajkaszegen-erdelyi-timea-a-mi-kis-falunk-sorozatba.htmlAhogy írtunk már róla, Erdélyi Tímea, a Barátok közt első Tildája, A mi kis falunk című sorozatban tűnt fel. Nem is akárhogyan. TV + Sztárok--Elképesztő luxusautót kapott Bangó Margit és családja: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180325-elkepeszto-luxusautot-kapott-bango-margit-es-csaladja-fotok.htmlKözel 20 milliós luxusautót kapott Bangó Margit és családja. A közösségi oldalon el is dicsekedtek vele. TV + SztárokOrigoSzóváltásba keveredett Instagramján egy követőjével Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20180325-szovaltasba-keveredett-instagramjan-egy-kovetojevel-toth-gabi-enekesno.htmlÚj stílusáról készült fotót mutatott az Instagramon a követőinek Tóth Gabi. Ők pedig, ahogyan az lenni szokott, egymásnak estek. Komoly vita alakult ki, hogy a "régi" vagy az "új" Gabi néz-e ki jobban. A beszélgetésbe az énekesnő is beleszólt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.