Gáspár Laci megszólalt műtétje után: már jobban van

betegség műtét Gáspár Laci megszólalás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu is megírta, Gáspár Laci a kórházi ágyáról szelfizett. Kiderült, hogy operálni kellett, ám már jobban van. Elmondta, hogy van.

Gáspár Lacinak azonnal beavatkozásra volt szüksége. Azt, hogy mi történt vele, nem árulta el a Blikk megkeresésére sem, ám annyit mondott, hogy bár jól van, az orvosok pihenésre és nyugalomra intették, amíg teljesen rendbe nem jön.

Gáspár Laci jobban van Forrás: Facebook/Gáspár Laci

Laci egy kórházi szelfivel tudatta rajongóival, hogy jobban van, azonban ezt a bejegyzést röviddel a kikerülése után el is távolították az oldaláról.

"Az elmúlt napokban azonnali beavatkozásra volt szükségem, szerencsére csak egy kisebb műtétről van szó. Jelenleg még pihenésre és nyugalomra van szükségem, de az orvosaim szerint néhány nap alatt rendbe jövök. A hét végén már színpadra is tudok állni, de most a pihenés a legfontosabb" - mondta Laci a lap megkeresésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.