plasztikai műtét Tyra Banks modell műtét modellkedés orvos plasztikai sebész kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű modell és műsorvezető, Tyra Banks sokszor tagadta, hogy valaha szépészeti beavatkozáson esett volna át, most azonban beismerte: megműttette orrát. Azt mondja azonban, hogy nem szabad elítélni azokat a nőket, akik valamit meg szeretnének változtatni külsejükön, mindössze nem szabad átlépni egy egészséges határt.

Tyra Banks, a világ egyik legsikeresebb topmodellje épp saját könyvén dolgzik, melynek címe a Perfect is Boring (A tökéletesség unalmas) lesz. Ebben pedig beismerte, hogy ő is esett már át szépészeti beavatkozáson. Ugyan a szakma talán legtöbbször a mellei miatt gyanúsította meg a műsorvezetőként is helytálló modellt, de ő az orrát műttette meg.

Mint a People magazinnak elmondta: nőtt egy csont az orrában, ami nagyon viszketett. Ugyan a légzését nem akadályozta, mégis a sebész kése alá feküdtni. Azt is bevallotta továbbá, hogy póthajat visel.

Tyra Banks mégis palsztikáztatott Forrás: AFP/Richard Shotwell

A magazinnak arról is beszélt, hogy nem tartja igazságosnak, hogy a nem plasztikázott nők rossz szemmel néznek azokra, akik már megműttették magukat. Szerinte egy nőnek joga van megváltoztatni azt, ami nem tetszik a testén, természetesen nem szabad átlépnie egy egészséges határt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.