Ördög Nóra fogszabályzót csináltatott

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
Ördög Nóra fogszabályzó beszédhiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra elszánta magát: fogaszbályzót csináltatott. Nem hiúságból döntött így, orvosi tanácsot fogadott meg.

Nóri átlátszó fogszabályzóját alig lehet észrevenni, a műsorvezető kiejtése azonban megváltozott. Úgy érzi, szerda óta kicsit selypít.

Ördög Nóra fogszabályzót csináltatott Forrás: Televíziós Újságírók Díja

"Még nagyon új és szokatlan, kicsit fáj is. Volt egy pont, amikor azt éreztem, hogy kezdenek összecsúszni a fogaim, ezért az orvosommal konzultálva közösen döntöttünk úgy, hogy nem feltétlenül csak akarás kérdése, hanem szükséges is a fogszabályzó. Korábban nem volt gondom a fogaimmal, de hiába volt szép és rendezett a fogsorom, ez az évek előrehaladtával változott. Nem akartam megvárni, amíg nagyobb baj lesz, inkább elébe mentem a problémának. Szeretnék szép maradni hosszan, és ez a munkámhoz is szükséges" - mondta a Borsnak Ördög Nóra.

Most már biztos: szakított Nádai Anikó és VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180331-szakitott-nadai-aniko-es-vv-aurelio-most-mar-biztos.htmlKét napja röppent fel a hír, hogy Nádai Anikó és VV Aurelio szakítottak. Mindkét celeb eltüntette a szerelmes fotókat a közösségi oldalakról, csak azok maradhattak, amin baráti társaságban szerepelnek. TV + SztárokOrigoPirner Alma szexi nyuszijelmezben kíván boldog ünnepeket: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-pirner-alma-szexi-nyuszijelmezben-kivan-boldog-unnepeket-foto.htmlPirner Alma nyusziként is nagyon dögös: így kíván kellemes ünnepeket követőinek.TV + SztárokKisbabát vár Németh Dorottya, fitnesz világbajnok: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-kisbabat-var-nemeth-dorottya-fitnesz-vilagbajnok-foto.htmlNémeth Dorottya kétszeres fitnesz világbajnok kisbabát vár. Boldogságát követőivel is megosztotta.TV + Sztárok--Berki Krisztián és Katona Renáta közös vállalkozásba kezdenek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-berki-krisztian-es-katona-renata-kozos-vallalkozasba-kezdenek-foto.htmlBerki Krisztián és Katona Renáta, Mazsi közös vállakozásba kezdenek: sportruhákat fognak tervezni és készíteni.TV + Sztárok--Hosszú Katinka: "Nehéz időszak áll mögöttünk a magánéletünk miatt"http://www.life.hu/sztarok/20180331-hosszu-katinka-interju-nehez-idoszak-all-mogottunk-a-maganeletunk-miatt.htmlMegtörtént végre, amire az egész ország várt: újra együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup. Hosszú idő után végre közös fotót posztoltak, amiből az sejthető, hogy a legjobb úton járnak afelé, hogy megoldják problémáikat. Az úszónő őszintén beszélt magánéleti válságárról. TV + SztárokDemcsák Zsuzsa Palvin Barbival szurkolt Dzsuzsák Balázsnak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-demcsak-zsuzsa-palvin-barbival-szurkolt-dzsuzsak-balazsnak-foto.htmlDemcsák Zsuzsa és Palvin Barbi együtt izgultak a magyar válogatottért. Ennyire jóban vannak?TV + Sztárok







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.