Puskás Peti életében óriási változás állt be, erről mesélt: videó

Puskás Peti videó vegetárinus fesztivál vega
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti fél éve vega és boldogabb mint valaha.

Fél éve döntött Puskás Peti a vegetáriánus életmód mellett, testvére példáját követve. Elmondása szerint teljesen megváltozott az élete: energikusabb, életvidámabb és sokkal szebbnek látja a világot, mióta nem eszik húst.

Hírességek, akik Parkinson-kórral küzdenekhttp://www.life.hu/drlife/20180408-parkinso-korral-harcolo-hiressegek.htmlÁprilis 11. a Parkinson-kór világnapja. Sok híresség is szenved ettől az egyelőre még gyógyíthatatlan betegségtől. Dr. LifeOrigoSúlyos autóbalesetet élt túl, büszkén vállalja heges hasát Neli Zuma: fotókhttp://www.life.hu/drlife/20180409-sulyos-autobalesetet-elt-tul-buszken-vallalja-heges-hasat-neli-zuma-fotok.htmlKét éve életveszélyes állapotban szállították kórházba Neli Zumát egy autóbaleset után. A lánynak teljesen összeroncsolódott a hasa, de túlélte a szerencsétlenséget. Immár nem takargatja hegeit, büszkén mutatja meg a világnak. Dr. Life--Megműtötték Dévényi Tiborthttp://www.life.hu/drlife/20180407-megmutottek-devenyi-tibor-labujjat.htmlMég a nyáron ficamította ki a bokáját Dévényi Tibi bácsi. A baleset miatt kalapácsujj alakult ki nála, ezért műteni kellett, a lábát pedig már egy jó ideje pihentenie kell, amit egyre nehezebben visel. Dr. LifeOrigoGégegyulladása van Pápai Jocinakhttp://www.life.hu/drlife/20180407-gegegyulladasa-van-papai-joci-enekesnek.htmlGégegyulladás miatt nem énekelhet, sőt, nem is beszélhet Pápai Joci. Dr. Life--Így gyógyítottak a középkorbanhttp://www.life.hu/drlife/20180401-gyogyitas-a-kozepkorban.htmlNemcsak a pestissel, a leprával és különböző fertőzésekkel kellett megharcolniuk a középkori gyógyítóknak. De vajon mennyi tudás, és milyen lehetőségek álltak a rendelkezésükre ahhoz, hogy kezeljék a betegeket? Dr. Life--Boros Lajos nem tudja elkerülni a nyitott szívműtétethttp://www.life.hu/drlife/20180405-boros-lajos-nem-keruli-el-a-szivmutetet.htmlBoros Lajos nem tudja elkerülni a nyitott szívműtétjét: kénytelenek feltárni ahhoz, hogy helyre tudják állítani. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.