pánikroham Facebook élő közvetítés Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta küzd a pánikbetegséggel Kasza Tibi, és úgy döntött, hogy ezt most megosztja követőivel: megmutatta, milyen az, amikor rohama van.

Kasza Tibi élő videóban jelentkezett be a Facebookra, amikor rátört a pánikroham. Elhatározta, hogy megmutatja, milyen is a pánikbetegség. Támoogatni szeretné srostársait.

"Egy picit most uralkodom éppen valamin. És mivel sokan küzdenek ezzel, én most beszélgetek veletek közben. (...) Sokat beszélgettünk már a pánikrohamról, meg hogy milyen egy pánikroham, meg évekig voltam pánikbeteg. És nagyon nagyon régen nem volt már egyébkén, de az ember ilyenkor már sokkal jobban tudja kezelni, amikor van. És ebben a pillanatban, most éppen egy ilyen pánikroham közepén, derekán vagyok. Csak azoknak akarom elmondani, akik ettől jobban megijednek, és nehezen tudják kezelni" - mondta a videóban Tibi, aki azt is pontosan leírja, hogy milyen tünetei vannak, és mi az, ami neki ilyenkor segít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.