Nem lehet gyermeke Molnár Anikónak: párkapcsolatát hibáztatja

Forrás: FEM3 -
párkapcsolat meddőség gyermek Molnár Anikó egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó rengeteg egészségi problémával küzd, és úgy érzi, hogy ezek a rossz párkapcsolata miatt alakultak ki. Gyermeke sem lehet.

Molnár Anikó úgy véli, szinte minden nőnek a lelki problémák, főként a párkapcsolati gondok okoznak betegségeket. A celeb saját magán is ezt tapasztalta: két hónappal ezelőttig ugyanis kapcsolatban élt. Körülbelül öt évig voltak együtt, de Anikó ezalatt az idő alatt egészségileg teljesen tönkrement.

Molnár Anikónak nem lehet gyermeke "Forrás: FEM3 "

„Az első másfél év úgy-ahogy elment, de az utolsó 3 év részemről nagyon boldogtalan volt" – mondta Anikó a Fem3 Caféban. Elárulta, beragadt a kapcsolatba, az egészsége viszont nagyon megromlott.

gyakorlatilag nem lehet gyermekem már"

Molnár Anikó egy titkos boldogtalan kapcsolat miatt hízott 105 kilósra


Molnár Anikó a hízását is a boldogtalan párkapcsolatára fogja. Facebook-oldalán számolt be a celeb arról, hogy folyamatosan evett az elmúlt 5 évben, míg kapcsolata tartott, az ételekbe menekült a bánat elől. Két hónapja azonban vége, és máris sokat fogyott Anikó. Nézd meg a fotóját!
Mészöly Kálmán nagyon beteg: nyilatkozott fia az állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20180411-meszoly-kalman-nagyon-beteg-nyilatkozott-fia-az-allapotarol.htmlSzomorú hír érkezett Mészöly Kálmán egykori válogatott labdarúgóról: nagyon nincs jól, több kilót lefogyott.Dr. Life--Élő adásban vette le műorrát egy nő (18+)http://www.life.hu/drlife/20180411-elo-adasban-vette-le-muorrat-egy-no.htmlÉlő adásban vette le műorrát egy brit nő, aki egy ritka autoimmun betegségben szenved. Dr. LifeOrigoPuskás Peti életében óriási változás állt be, erről mesélt: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180410-puskas-peti-eleteben-oriasi-valtozas-allt-be-errol-meselt-video.htmlPuskás Peti fél éve vega és boldogabb mint valaha.Dr. Life--Hírességek, akik Parkinson-kórral küzdenekhttp://www.life.hu/drlife/20180408-parkinso-korral-harcolo-hiressegek.htmlÁprilis 11. a Parkinson-kór világnapja. Sok híresség is szenved ettől az egyelőre még gyógyíthatatlan betegségtől. Dr. LifeOrigoSúlyos autóbalesetet élt túl, büszkén vállalja heges hasát Neli Zuma: fotókhttp://www.life.hu/drlife/20180409-sulyos-autobalesetet-elt-tul-buszken-vallalja-heges-hasat-neli-zuma-fotok.htmlKét éve életveszélyes állapotban szállították kórházba Neli Zumát egy autóbaleset után. A lánynak teljesen összeroncsolódott a hasa, de túlélte a szerencsétlenséget. Immár nem takargatja hegeit, büszkén mutatja meg a világnak. Dr. Life--Hírességek, akik Parkinson-kórral küzdenekhttp://www.life.hu/drlife/20180408-parkinso-korral-harcolo-hiressegek.htmlÁprilis 11. a Parkinson-kór világnapja. Sok híresség is szenved ettől az egyelőre még gyógyíthatatlan betegségtől. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.