Ezért szül Katalin hercegné magánkórházban

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Albert Nieboer -
szülés Katalin hercegné szakértő kórház magánkórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakértő szerint nem vitatott, hogy Katalin hercegnének egy magánkórházban és nem egy hagyományos egészségügyi intézményben kell szülnie.

Gyakorlatilag bármelyik nap megszülethet Katalin hercegné gyermeke. Már a kórház előtt is bevezették a parkolási korlátozást és kijelölték a helyet, ahol az újságírók várakozhatnak.

A hercegné az első két szüléséhez hasonlóan ezúttal is a St. Mary's magánkórházban hozza majd világra gyermekét. Bár a királyi család tagjai sem szeretik a felhajtást, igyekeznek életüket úgy élni, mint bármely földi halandó, érthető, hogy Katalin csak magánkórházban szülhet.

Egyszerűn elképzelhetetlen, hogy máshol szüljön. A magánkórházbakban sokkal kontrolláltabbak a körülmények, itt adott a biztonság és a privát szféra" - idézi a királyi család szakértőjét, Victoria Murphy-t az Express.

Katalin hercegné magánkórházban szül Forrás: Picture-Alliance/AFP/Albert Nieboer

Arról nem is beszélve, hogy egy átlagos kórházban nem történhet meg az, hogy a többi pácienstől „vegyék el" az orvosokat, hiszen velük is kell foglalkozni.

A királyi család tagjait nem lehet egyszerű páciensként kezelni. A többi beteg úgyis azt érezné, hogy velük kivételeznek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.