A 8 éves Julian Malankowskáról lemondtak az orvosok, mégis legyőzi a leukémiát

betegség halál leukémia Julian Malankowska donor kórház rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három kemoterápia és egy csontvelő-átültetés után visszatért leukémiája a 8 éves Julian Malankowskának. Az orvosok lemondtak róla, szülei is elfogadták, el kell engedniük gyermeküket. Julian állapota azonban javulni kezdett, betegsége átalakult a leukémia kezelhető formájává. 

A 8 éves Julian Malankowska esete egy a hétmilliárdból az orvosok szerint, hiszen ALL típusú akut leukémiája ATL típusúvá alakult át, ami már a betegség egy kevésbé agresszív formája.

Orrvérzéssel vitték szülei kórházba 2016 szeptemberében, mikor az orvosok megmondták: sajnos az átültetés nem hozta meg a várható eredményt, meg kell békélniük a gondolattal, hogy el fogják veszíteni gyermeküket. Három kemoterápia és egy csontvelő-átültetés után ugyanis a kisfiúnál visszatért a rák - írja a Mirror.

"Nem tudtuk elhinni, de fel kellett készülnünk Julian halálára. El kellett magyaráznom a négyéves testvérének, Leonnak is, hogy a bátyja meg fog halni" - emlékezett vissza a történtekre Julian édesanyja, Aneta Malankowska. A kistestvér is szóba jött korábban mint lehetséges donor, azonban a mintavétel után kiderült, hogy nem egyeznek.

#Whatabraveboy#mummyandson#pleaseshare#helpmesavehim#myeverything❤️ https://www.gofundme.com/help-me-survive-terminal-

Aneta Katarzyna Malankowska (@anetamalankowska) által megosztott bejegyzés,

Miután minden kezelést megszüntettek, Julian állapota javulni kezdett, ALL típusú leukémiája átalakult ATL-é, ami még mindig a betegség akut formája, azonban már egy kevésbé agresszív faja. Az édesanya meg van győződve róla, hogy a különleges étrend is segített fia gyógyulásában, melyben helyet kapott például a lúgos víz és a friss gyümölcslevek is.

Több mint 30 műtéten van túl az a nő, akinek rosszul rakták vissza veséjéthttp://www.life.hu/drlife/20180416-tobb-mint-30-muteten-van-tul-az-a-no-akinek-rosszul-raktak-vissza-vesejet.htmlA 34 éves Aranka azt mondja, feleslegesen végeztek rajta gyomorműtétet, ennek következtében rossz helyre kerültek veséi. Azóta már 30 műtétet esett át, igazságot szeretne. Dr. Life--Conchita Wurst HIV-pozitívhttp://www.life.hu/drlife/20180416-conchita-wurst-hiv-pozitiv.htmlDöbbenetes vallomással sokkolta rajongóit Conchita Wurst, aki elárulta, hogy évek óta HIV-pozitív. Dr. LifeOrigoSúlyos beteg az egykori first lady, Barbara Bushhttp://www.life.hu/drlife/20180416-sulyos-beteg-az-egykori-first-lady-barbara-bush.htmlKomoly egészségi problémákkal küzd idősebb George Bush felesége, az egykori first lady, a 92 esztendős Barbara Bush. Jelenleg houstoni otthonában ápolják. Dr. Life--Kórházba került Polyák Lilla: szénmonoxid-mérgezés jeleivel szállították behttp://www.life.hu/drlife/20180416-korhazba-kerult-polyak-lilla-szenmonoxid-mergezes-jeleivel-szallitottak-be.htmlRomantikus péntek estét tervezett a színészpár, de tragikus lett a vége. Sajnos Lillát még kórházba is kellett szállítani. Dr. LifeOrigoHatalmas az öröm: Orbán Józsi agyából eltűnt a daganathttp://www.life.hu/drlife/20180416-hatalmas-az-orom-orban-jozsi-agyabol-eltunt-a-daganat.htmlA Blikkel osztotta meg az örömhírt Orbán Józsi: agyából eltűnt a daganat.Dr. LifeOrigoEz a hang a halál jele: aki így lélegzik, már nem él sokáhttp://www.life.hu/drlife/20180415-ez-a-hang-a-halal-jele-aki-igy-lelegzik-mar-nem-el-soka.htmlVan egy jellegzetes hang, ami feltör az emberből az utolsó órák, percek közeledtével. Ha ezt halljuk egy beteg szerettünktől, akkor fel kell készülnünk a búcsúra.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.