Súlyos beteg az egykori first lady, Barbara Bush

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Al Bello -
George Bush betegség Barbara Bush ápolás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly egészségi problémákkal küzd idősebb George Bush felesége, az egykori first lady, a 92 esztendős Barbara Bush. Jelenleg houstoni otthonában ápolják.

Az évek óta betegeskedő Barbara Busht az utóbbi hetekben krónikus obstruktív tüdőbetegséggel és szívelégtelenséggel kezelték a kórházban, ám ő úgy döntött, elhagyja az egészségügyi intézményt és inkább houstoni otthonában, nyugodtabb körülmények között kér ápolást – számolt be róla a DailyMail.

Végre a családja körében van, akiket imád, és nagyon jól esik neki az a rengeteg kedves üzenet, amit kap és köszöni szépen az imákat is." – tudatta közleményben a család szóvivője.

Barbara Bush nagyon beteg Forrás: AFP/2017 Getty Images/Al Bello
Kórházba került Polyák Lilla: szénmonoxid-mérgezés jeleivel szállították behttp://www.life.hu/drlife/20180416-korhazba-kerult-polyak-lilla-szenmonoxid-mergezes-jeleivel-szallitottak-be.htmlRomantikus péntek estét tervezett a színészpár, de tragikus lett a vége. Sajnos Lillát még kórházba is kellett szállítani. Dr. LifeOrigoHatalmas az öröm: Orbán Józsi agyából eltűnt a daganathttp://www.life.hu/drlife/20180416-hatalmas-az-orom-orban-jozsi-agyabol-eltunt-a-daganat.htmlA Blikkel osztotta meg az örömhírt Orbán Józsi: agyából eltűnt a daganat.Dr. LifeOrigoEz a hang a halál jele: aki így lélegzik, már nem él sokáhttp://www.life.hu/drlife/20180415-ez-a-hang-a-halal-jele-aki-igy-lelegzik-mar-nem-el-soka.htmlVan egy jellegzetes hang, ami feltör az emberből az utolsó órák, percek közeledtével. Ha ezt halljuk egy beteg szerettünktől, akkor fel kell készülnünk a búcsúra.Dr. Life--Ezért szül Katalin hercegné magánkórházbanhttp://www.life.hu/drlife/20180415-ezert-szul-katalin-hercegne-magankorhazban-szakerto.htmlSzakértő szerint nem vitatott, hogy Katalin hercegnének egy magánkórházban és nem egy hagyományos egészségügyi intézményben kell szülnie. Dr. Life--Táncra perdült az orvos, hogy felvidítsa a beteg gyermeket: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180415-tancra-perdult-az-orvos-hogy-felviditsa-a-beteg-gyermeket-video.htmlSzívmelengető pillanatokat rögzítettek egy németországi kórházban: az egyik orvos táncra perdült csak azért, hogy felvidítson egy beteg gyermeket. Dr. LifeOrigoEgy hétig napi öt órát aludt az újságíró, Ryan Bergara: ezt tapasztaltahttp://www.life.hu/drlife/20180414-egy-hetig-napi-ot-orat-aludt-az-ujsagiro-ezt-tapasztalta.htmlVajon öt óra alvás is elegnedő lehet a napi feladatok ellátásához? Ezt tesztelte egy újságíró, a tapasztalatait pedig mindenkivel megosztotta. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.