Andor Éva betegsége után újra edz, de az étkezésre mindig odafigyel

Forrás:Talán Csaba -
betegség pajzsmirigy kocogás táplálkozás futás edzés Andor Éva influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az influenza után pajzsmirigygyulladással kellett szembenéznie Andor Éva műsorvezetőnek, orvosai két hónapra eltiltották a mozgástól. Most azonban, hogy meggyógyult, újra kocog, szeretné formába hozni magát. 

Andor Éva, a Tények műsorvezetője a Ripostnak nyilatkozott arról, hogy a hosszú betegeskedés után hogyan indul neki a tavaszi edézsnek. Sokáig küzdött ugyanis az influenzával, utána pedig a pajzsmirigygyulladást is ki kellett hevernie.

Andor Éva újra sportol Forrás:Talán Csaba

Két hónapra tiltották el a mozgástól, ám ennek vége. "Most, hogy meggyógyultam és kisütött a nap, elkezdtem újra kocogni. Imádok kimenni a Normafára az erdőbe" - mesélte a lapnak. Nemcsak kocog, de jógázni is elkezd, étkezésére pedig a betegeskedés alatt is odafigyelt.

Szeretne még 1-2 kilót leadni, rengeteg zöldséget, gyümölcsöt eszik és sok vizet iszik.

Sztárok, akiknek nagyon rosszul sikerült az arcplasztikahttp://www.life.hu/drlife/20180415-sztarok-elrontott-arcplasztikaval.htmlVannak olyan sztárok, akik képtelenek leállni a plasztikával. Olykor már annyira eltorzul az arcuk, hogy fel sem lehet ismerni őket. A legtöbben egy viaszbabához hasonlítanak, de az még a jobb eset... Dr. LifeOrigoKulcsár Edina párján, Csutin hajbületést végeztek: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180417-kulcsar-edina-parjan-csutin-hajbuletest-vegeztek-foto.htmlKulcsár Edina párja hajbeültetésen esett át: kopaszra borotválták a fejét, majd a tarkójából vettek hajszálakat a dús korona elérése érdekében. Az exkirálynő pedig mindezt meg is örökítette rajongóinak.Dr. Life--Katherine Jackson, Michael Jackson édesanyja stroke-ot kapott, családja ápoljahttp://www.life.hu/drlife/20180416-katherine-jackson-michael-jackson-edesanyja-stroke-ot-kapott-csaladja-apolja.htmlNem először kapott storke-ot Michale Jackson édesanyja, Katherine, most azonban nehezére esik a beszéd és rosszul is lát. Gyermekei viseli gondját. Dr. Life--Friss hírek érkeztek Székhelyi József állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20180416-friss-hirek-erkeztek-szekhelyi-jozsef-allapotarol-rak.htmlJó hírei vannak Székhelyi Józsefnek: a tüdejében lévő daganat összezsugorodott és az áttétek is sorvadnak. Dr. Life--A 8 éves Julian Malankowskáról lemondtak az orvosok, mégis legyőzi a leukémiáthttp://www.life.hu/drlife/20180416-a-8-eves-julian-malankowskarol-lemondtak-az-orvosok-megis-legyozte-a-leukemiat.htmlHárom kemoterápia és egy csontvelő-átültetés után visszatért leukémiája a 8 éves Julian Malankowskának. Az orvosok lemondtak róla, szülei is elfogadták, el kell engedniük gyermeküket. Julian állapota azonban javulni kezdett, betegsége átalakult a leukémia kezelhető formájává. Dr. Life--90 éves a bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi, még mindig járja az országothttp://www.life.hu/drlife/20180416-90-eves-a-bukki-fuvesember-szabo-gyuri-bacsi-meg-mindig-jarja-az-orszagot.htmlHa valaki hitelesen beszélhet a hosszú, egészséges élet titkáról, az Szabó György, Gyuri bácsi, aki családja és barátai körében vasárnap ünnepelte 90. születésnapját. A mai napig aktív bükki füvesember gyógynövénykertet épít, diófát ültet és az országot járva ad tanácsot azoknak, akik az egészségük megőrzéséhez, a betegségek gyorsabb legyőzéséhez a gyógynövényeket hívják segítségül. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.