Caramel és Szilágyi Szilvia kislányát, Szofit megműtötték

"Forrás: Instagram/Szilágyszi Szilvia " -
Caramel betegség műtét leukémia Szilágyi Szilvia család kórház Molnár Ferenc (énekes)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leukémiát diagnosztizáltak Caramel kislányánál - derült ki kedden. Szerdán már meg is műtötték, úgynevezett Port-katétert kapott a bőre alá. A család mindent Szofi gyógyulásának rendel alá. 

"Drukkoljatok! Pár perc és elkezdödik a műtétünk, ma megkapjuk a portunkat" - írta ahhoz a szívszorító fotóhoz Szilágyi Szilvia, amelyet közösségi oldalára töltött fel. Kedden érkezett a hír, miszerint Caramellel közös kislányánál, Szofinál akut limfoid leukémiát diagnosztizáltak.

A Bors azt írja, hogy Port-katétert ültettek a kislány bőre alá, amely a kulcscsontnál egy vénába, majd a szívhez vezet. Az eljárást olyan betegeknél alkalmazzák, akik kemoterápián vagy gyakori vértranszfúzión esnek át. A család mindent annak rendel alá, hogy Szofi minél hamarabb meggyógyuljon.

Drukkoljatok! Pár perc és elkezdödik a műtétünk, ma megkapjuk a portunkat. #molnarszofi #meggyógyúlunk #megcsinaljuk

Szilvia Szilágyi Molnár (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés,

Rejtélyes betegséggel küzd a Jóban Rosszban egykori sztárja, Volosinovszki Györgyhttp://www.life.hu/drlife/20180418-rejtelyes-betegseggel-kuzd-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-volosinovszki-gyorgy.htmlRejtélyes betegséggel küzd a korábban a Jóban Rosszban Ádámját alakító Volosinovszki György. Az utóbbi években orvosról orvosra járt, de egyelőre senki nem tudta megállapítani, pontosan mi a baja. A fiatal színész most a Facebookon kért segítséget. Dr. LifeOrigoEltűnő péniszük miatt rettegnek a férfiak: terápiával gyógyítható volna a betegség (18+)http://www.life.hu/drlife/20180418-rovidulo-es-eltuno-peniszuk-miatt-retttegnek-a-ferfiak-gyogyithato-volna-a-betegseg.htmlMinden előjel nélkül kezd rövidülni egyes férfiak pénisze, majd teljesen eltűnik. A betegséget halálfélelem és rettegés kíséri, orvoshoz mégsem fordulnak a betegek szégyenérzetük miatt, pedig gyógyítható volna. Dr. Life--Elhúzódó, lázas betegség után derült ki, hogy Caramel kislánya, Szofi leukémiáshttp://www.life.hu/drlife/20180418-igy-derult-ki-hogy-caramel-kislanya-szofi-leukemias.htmlCaramel és felesége közösségi oldalaikon tudatták: kislányuk, Szofi leukémiás. Azóta kiderült, miként tudták meg a sokkoló diagnózist. Dr. LifeOrigoBrooke Shields kórházba került, meg kellett műtenihttp://www.life.hu/drlife/20180417-brooke-shields-korhazba-kerult-meg-kellett-muteni.htmlMég egy kórházi ágyon is elbűvölően fest Brooke Shield, akin térdműtétet hajtottak végre. Úgy tűnik, hamarosan hazamehet. Dr. Life--Andor Éva betegsége után újra edz, de az étkezésre mindig odafigyelhttp://www.life.hu/drlife/20180417-andor-eva-betegsege-utan-ujra-edz-de-az-etkezesre-mindig-odafigyel.htmlAz influenza után pajzsmirigygyulladással kellett szembenéznie Andor Éva műsorvezetőnek, orvosai két hónapra eltiltották a mozgástól. Most azonban, hogy meggyógyult, újra kocog, szeretné formába hozni magát. Dr. LifeOrigoCaramel kislánya leukémiáshttp://www.life.hu/drlife/20180417-caramel-kislanya-leukemias-foto.htmlCaramel és felesége közösségi oldalaikon tudatták: kislányuk, Szofi leukémiás. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.