Majoros Hajnalkát nyitott hasfallal műtötték, újra tetszik neki, amit a tükörben lát

operáció műtét Majoros Hajnalka család Dundika Majka nyitott hasfal kórház edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyógytornászhoz jár műtéte után Majoros Hajnalka, azaz Dundika. Nyitott hasfallal operálták 2 hónappal ezelőtt, utána pedig az egész család lebetegedett. Azt mondja: újra jó érzés, amikor tükörbe néz. 

"Ha megittam egy pohár vizet, máris felfújódtam, és alig tudtam emelni. Borzasztó volt, hogy sokszor úgy nézem ki, mint egy három hónapos terhes. Muszáj volt tenni valamit, nem akartam tovább halogatni a műtétet" - mesélte a Story magazinnak Majoros Hajnalka, azaz Dundika. A kétgyermekes édesanyánál nyitott hasfalat diagnosztizáltak, ezért volt szüksége a beavatkozásra.

Dundika újra teljes életet él Forrás: Facebook/Majka

Azt mondja, férje, Majka is rengeteget segített neki, sőt a gyerekek is türelmesek voltak vele a lábadozás alatt. Jelenleg gyógytornászhoz jár, folyamatosan terhelik a hasizmait, ám a kezdés nem volt könnyű, hiszen a műtét után betegeskedett az egész család.

Azt tervezi azonban, hogy a gyógytorna után sem hagy fel a mozgással. "Bár fiatalon 7 évig jazzbalettoztam és atletizáltam, az utóbbi időszakban kicsit elhanyagoltam magam. Bíztam a jó genetikában, de be kellett látnom, hogy ez már nem elég. Harmincöt éves vagyok, muszáj edzenem" mondta a lapnak Hajni. Azt is leszögezte: nemcsak sportol majd, hanem egészségesebben is étkezik, odafigyel a táplálkozásra.

Daganatot találtak az egykori Forma-1-es pilóta, Rubens Barrichello nyakánál http://www.life.hu/drlife/20180419-daganatot-talaltak-az-egykori-forma-1es-pilota-rubens-barrichello-nyakanal.htmlHalálos daganatot találtak az egykori Forma-1-es pilóta, Rubens Barrichello nyakánál januárban. Súlyos állapotban került kórházba, szerencsésnek mondhatja magát, hogy túlélte. Dr. Life--Betegségről árulkodnak Koroknyai Virág közösségi oldalára feltöltött fotóihttp://www.life.hu/drlife/20180419-betegsegrol-arulkodnak-koroknyai-virag-kozossegi-oldalara-feltoltott-fotoi.htmlKoroknyai Virág közösségi oldalára feltöltött fotói betegségről árulkodnak. Nem tudni, hogy mivel küzd a szépségkirálynő, de reméljük, hogy hamarosan jobban lesz. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoLehet, hogy Sebestyén Balázsnak lágyéksérve vanhttp://www.life.hu/drlife/20180419-lehet-hogy-sebestyen-balazsnak-lagyekserve-van.htmlSebestyén Balázs a Rádió1 reggeli adásában panaszolta el, hogy intim területen gyötri a fájdalom: a lágyéka sajog, ami miatt még ma felkeres egy orvost. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoElárulta: fenékplasztikára készül Molnár Anikóhttp://www.life.hu/drlife/20180419-fenekplasztikara-keszul-molnar-aniko.htmlMolnár Anikó elárulta, hamarosan átplasztikáztatja a fenekét, amivel soha nem volt elégedett. Dr. LifeOrigoCaramel felesége közzétette kislányuk, Szofi első műtét utáni képéthttp://www.life.hu/drlife/20180419-caramel-felesege-kozzetette-kislanyuk-szofi-elso-mutet-utani-kepet.htmlCaramel és felesége, Szilvi kedden jelentették be a sajnálatos hírt, miszerint kislányuk, Szofi leukémiás. A kicsit szerdán operálták, és a szülők már közzé is tették az első műtét utáni képet. Dr. LifeOrigoCaramel kislányára kemény két év vár: 6 kemoterápia és további kezelésekhttp://www.life.hu/drlife/20180419-caramel-kislanyara-kemeny-ket-ev-var-6-kemoterapia-es-tovabbi-kezelesek.htmlSzomorú hírt közölt közösségi oldalán néhány nappal ezelőtt Caramel és felesége, Szilágyi Szilvia: kislányuk leukémiás. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.