Ezt árulja el születési hónapja Katalin és Vilmos harmadik babájáról

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
Születés baba Katalin hercegné Vilmos herceg április hónap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, milyen betegségekre lehet hajlamos Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke.

Bár csak április 23-ára van kiírva Katalin hercegné, minden jel arra utal, hogy bármelyik pillanatban megszülhet. A St. Mary's kórház előtt már napok óta felhúzták a kordonokat, ahol a sajtósok és a rajongók tartózkodhatnak.

Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik babája ebben a hónapban biztosan megszületik Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A babának egyelőre a neme sem ismert, csupán annyit lehet tudni, hogy ebben a hónapban biztosan világra jön. Bár valószínűleg Katalin hercegné és Vilmos herceg nem direkt időzítette úgy, hogy tavaszi babájuk legyen, a Mirror most utánajárt annak, hogy milyen betegségekre lehet esélye a kis jövevénynek a születési dátuma miatt.

A magazin azt írja, a tavaszi babáknál kevés eséllyel alakul ki mentális betegség, ugyanakkor hajlamosabbak lehetnek az alkoholizmusra, az autizmusra vagy például az étkezési zavarokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.