Venczel Vera még mindig nem állhat színpadra: beteg

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
színpad betegség Venczel Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Venczel Vera hetek óta nem állt színpadra, de sajnos nagyon úgy tűnik, hogy darabig még nélkülözniük kell a rajongóknak, ugyanis még nincs jól.

Venczel Vera még nem tud színpadra állni, hetek óta nem szerepelt egyetlen előadásban sem. A művésznő még márciusban betegedett meg, már akkor is kolléganői helyettesítették és úgy tűnik, hogy még mindig nincsen jól. A hírek szerint Venczel Vera influenzás, de ő maga nem adott pontos információt arról, hogy mi is a probléma. Egyelőre nem tudja, mikor állhat újra színpadra.

Venczel Vera még mindig beteg Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Most még nem tudom megmondani, mikor térek vissza a színpadra.

Gyógyszerelvonási tünetekkel küzd Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/drlife/20180422-gyogyszerelvonasi-tunetekkel-kuzd-gaspar-gyozo-gyozike.htmlPánikbetegsége miatt szed nyolc éve gyógyszereket Gáspár Győző. Hónapokkal ezelőtt azonban elkezdte a gyógyszerelvonót, de nincs jól. Dr. LifeOrigoMegszólalt a súlyos műtéten átesett Mészöly Kálmánhttp://www.life.hu/drlife/20180422-megszolalt-a-sulyos-muteten-atesett-meszoly-kalman-futball-legenda.htmlMészöly Kálmán, a Vasas legendás labdarúgója és edzője túl van a súlyos műtéten, és immár az otthonában lábadozhat. Dr. Life--Tévés dokik, akiknek botrányai bekerültek a lapokbanhttp://www.life.hu/drlife/20180415-botranyos-teves-dokik.htmlBár nálunk sorra megbuknak az ilyen jellegű műsorok, Amerikában hatalmas sikernek örvendenek azok a showműsorok, amelyekben igazi dokik tárgyalják ki a szereplést vállaló betegek problémáit. Amire azonban nem gondoltak, hogy az ő titkaikat is kitárgyalják a bulvárlapok! Dr. LifeOrigoNem nyomoz a rendőrség Avicii halála ügyébenhttp://www.life.hu/drlife/20180422-nem-nyomoz-a-rendorseg-avicii-28-eves-dj-halala-ugyeben-nem-tortent-gyilkossag.htmlA 28 éves Aviciit pénteken találták holtan Omán fővárosában, Maszkatban. Azóta két igazságügyi orvosszakértői vizsgálatot is elvégeztek, ezt követően közölték, hogy biztosan nem történt gyilkosság. A sikeres dj-t az egész zenészvilág gyászolja. Dr. Life--Meghatározható a szívünk életkorahttp://www.life.hu/drlife/20180421-meghatarozhato-szivunk-eletkora-kutatok.htmlEgy mérési módszerrel meghatározható, hogy milyen idős valójában a szívünk és mekkora az esélyünk a szívbetegségekre. Dr. Life--Szörnyű élmény volt a császármetszés Erős Antónia számárahttp://www.life.hu/drlife/20180421-szornyu-elmeny-volt-a-csaszarmetszes-eros-antonia-szamara-szules.htmlIkerszüléséről vallott Erős Antónia: elárulta, szörnyen megszenvedte a császármetszést. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.