Jude Carrington beteg lesz, ahányszor csak enni kap

Forrás: justgiving.com -
betegség mesterséges táplálás Anglia orvos Amerika kórház gyógymód táplálás evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen falatot sem tudni enni anélkül, hogy ne betegedne meg az ötéves Jude Carrington, ezért kizárólag mesterségesen, egy csövön keresztül tudják táplálni szülei. Ahhoz, hogy Amerikába utazzanak egy speciális klinikára, 40-50 ezer fontra (14-18 millió forint) lenne szükségük. 

Kizárólag egy csövön keresztül tudják táplálni szülei az ötéves Jude Carringtont. A csőnek pedig már beceneve is van, Harold. A kisfiú egy titokzatos betegséggel küzd: ahányszor ennyi kap, kiütései lesznek, erős fájdalmai, valamint véres hasmenése.

Az angliai Hertfordshire-ben élő családnak egyelőre nincs elég pénze ahhoz, hogy Amerikába vigyék gyermeküket, hogy ott kivizsgálhassák állapotát egy speciális klinikán. Az édesanya elmondta, hogy csecsemő korában minden normális volt Jude-nál, a bajok akkor kezdődtek, amikor szilárd ételre térek át.

Jude Carrington beteg lesz, ahányszor csak enni kap Forrás: justgiving.com

Akkor jött rá, hogy mennyi minden forog az étel körül egy ember életében. Fia soha nem kapott nyáron fagylaltot, nem volt születésnapi tortája, és a húsvéti tojásvadászatokon sem vehetett részt. Ahhoz, hogy Amerikába vigyék a speciális klinikára, ahol többet megtudhatnak a betegségről, 40-50 ezer fontra, azaz 14-18 millió forintra lenne szükségük.

Polgár Tünde egészségügyi probléma miatt költözött haza Amerikábólhttp://www.life.hu/drlife/20180424-polgar-tunde-egeszsegugyi-problema-miatt-koltozott-haza-amerikabol.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplői babaváró bulin vettek részt, hiszen két kismama is van a csapatban. Ugyan Vasvári Vivien kisbabája a felvétel óta már megszületett, Smaltig Dalma még mindig várandós. Az összejövetelen Polgár Tünde elárulta, miért költöztek haza Amerikából. Dr. Life--Elkapart anyajegy okozhatta a daganatot Bebe nyakán, megoperáltákhttp://www.life.hu/drlife/20180424-elkapart-anyajegy-okozhatta-a-daganatot-bebe-nyakan-megoperaltak.htmlMég várja a citológiai eredményt Bebe, akinek nyakát daganat miatt műtötték. Azt mondja, hogy jól van, már koncertezett is azóta. Dr. Life--A világon először végeztek hímvessző és herezacskó-átültetést az Egyesült Államokbanhttp://www.life.hu/drlife/20180424-a-vilagon-eloszor-vegeztek-himvesszo-es-herezacskoatultetest-az-egyesult-allamokban-1.htmlEgy Afganisztánban megsérült amerikai katona, aki egy robbanás miatt elvesztette nemiszerveit, a világon először esett át hímvessző- és herezacskó-átültetésen, orvosai szerint a páciens felépülése jó úton halad, és még ezen a héten elhagyhatja a kórházat. Dr. Life--Eminem mérföldkőhöz érkezett, már 10 éve józanhttp://www.life.hu/drlife/20180424-eminem-merfoldkohoz-erkezett-mar-10-eve-jozan.htmlKözösségi oldalán mutatta meg a híres rapper, Eminem, hogy fontos állomáshoz érkezett az életében. Már 10 éve nem fogyasztott alkoholt és drogokat. Dr. Life--Barátai évek óta rettegtek, hogy Aviciit megöli az alkoholhttp://www.life.hu/drlife/20180424-baratai-evek-ota-rettegtek-hogy-aviciit-megoli-az-alkohol.htmlAz utóbbi időben kontrollálhatatlanná vált Avicii alkoholfüggősége, barátai régóta nagyon aggódtak érte. Dr. Life--George H. Bush intenzív osztályra került: túl van az életveszélyenhttp://www.life.hu/drlife/20180424-george-h-bush-intenziv-osztalyra-kerult-tul-van-az-eletveszelyen.htmlGeorge H. Bush az intenzív osztályra került, miután eltemette feleségét, Barbara Bush-t. A volt amerikai elnök már túl van az életveszélyen. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.