Agyvérzést kapott Sir Alex Ferguson, az életéért küzd a Manchester United legendás edzője

agyvérzés Sir Alex Ferguson Manchester United
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 76 éves legendás edzőhöz szombaton délelőtt riasztották a mentőket: agyvérzést kapott.

A Manchester United legendás edzőjét rendőri kísérettel szállították a Salford Royal egészségügyi központba. A Manchester csapata a következő közleményt adta ki, írja a Daily Mail.

Sir Alex Ferguson, a Manchester United legendás menedzsere Forrás: AFP/2011 Getty Images/Handout

„Sir Alex Fergusont sürgősen meg kellett műteni ma egy agyvérzést követően. A beavatkozás jól sikerült, egy darabig azonban az intenzív osztályon tartják folyamatos megfigyelés alatt. A családja kéri, tartsák tiszteletben magánéletüket."

Székhelyi József állapotáról nyilatkozott: még nincs jól a tüdőrákkal küzdő színészhttp://www.life.hu/drlife/20180505-szekhelyi-jozsef-allapotarol-nyilatkozott-meg-nincs-jol-a-tudorakkal-kuzdo-szinesz.htmlSzékhelyi József fél éve küzd a tüdőrákkal, és bár a kezelések hatásosak, még nincs jól a színész. Dr. LifeOrigoKomonyi Zsuzsit leterítette a lábáról egy vírus: le kellett mondania fellépéséthttp://www.life.hu/drlife/20180504-komonyi-zsuzsit-leteritette-a-labarol-egy-virus-le-kellett-mondania-fellepeset.htmlKomonyi Zsuzsi 18 éve van a pályán, de eddig még egyetlen egyszer sem kellett elmondania fellépést. Nemrég azonban olyan beteg lett, hogy fel sem tudott kelni az ágyból. Dr. LifeOrigoÁlorvos csalta ki a magyar gerincbeteg magyar fiú műtétjére szánt pénzt, gyűjtést rendeznekhttp://www.life.hu/drlife/20180503-alorvos-csalta-ki-a-magyar-gerincbeteg-fiu-mutetjere-szant-penzt-gyujtest-rendeznek.htmlGerincbetegséggel született a 10 éves Rikárdó. Édesanyja, Bakonyi Hajnalka pert nyert a kórház ellen, ahol nem vették észre a terhesség alatt, hogy baj van. Az így kapott összeget amerikai kezelésre szánták volna, azonban a pénzt egy csalónak utalták el. Dr. LifeOrigoEgy egészséges és egy rákos tüdő működéséről osztott meg videót egy nővér: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180503-egy-egeszseges-es-egy-rakos-tudo-mukodeserol-osztott-meg-videot-egy-nover.htmlAmanda Eller kórházi nővér megosztott egy videót, melyben két emberi tüdőn mutatják be a szerv működését. Az egyik egy egészséges emeri tüdő volt, egy másik pedig egy olyan rákbetegé volt, aki 20 évig napi egy csomag cigarettát szívott el. Dr. LifeMTI/Kollányi PéterVajna Timit megharapta egy ló: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180503-vajna-timit-megharapta-egy-lo-foto.htmlVajna Timi imádja a lovakat, de úgy tűnik, hogy érzései viszonzatlanok. Az egyik patás ugyanis csúnyán megharapta Timit. Dr. LifeOrigoMolnár Anikó hormonkezelést kaphttp://www.life.hu/drlife/20180503-molnar-aniko-hormonkezelest-kap-korai-klimax.htmlKiderült, korai klimaxa van Molnár Anikónak, aki orvosai javaslatára most hormonkezelést kap. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.