Mellimplantátuma mérgezte éveken át az amerikai nőt

2018.05.07. 20:18

Éveken át nem tudott rájönni egy brit nő, mitől vannak egészségi problémái, majd kiderült, mellimplantátuma a felelős, mert szervezete nem tudta azt befogadni.

A 39 esztendős anyuka, Stashia Raymer 7 éve úgy döntött, megnagyobbíttatja a melleit. A műtét rendben lezajlott, ezt követően sokkal magabiztosabbnak érezte magát, mint korábban.

Annyira izgatott voltam. Mindenkinek csak arról beszéltem, menyire jó döntés volt" – idézi a nő szavait a Mirror.

Hamarosan azonban furcsa egészségi problémái lettek. Először meghízott, ami azért is furcsa, mert diétázott és rendszeresen edzett. Ehhez gyakori fejfájás és reflux is társult, valamint egyre több ránc jelent meg rajta.

Van, akinek a szervezete nem tudja befogadni az implantátumotForrás: Thinkstock

Mindenki azt mondogatta, teljesen normális, hogy felszedtem magamra pár kilót, hiszen férjhez mentem és boldog vagyok. De én tudtam, hogy valami nincs rendben."

Hiába fordult szakemberhez, az orvosok is sötétben tapogatóztak. Végül a nő az interneten kezdett el kutakodni, mi állhat a probléma háttérében és rájött, hogy az implantátuma okozhatja a tüneteket. Gyanúja beigazolódott, szervezete nem tudta befogadni az idegen anyagot, és végül 7 évnyi szenvedés után eltávolították melleiből az implantátumokat. Stashia azóta csodásan érzi magát, minden problémája elmúlt és férje szerint is csak úgy sugárzik.

betegségimplantátumplasztikai beavatkozásmellimplantátum