Nyemcsók János, azaz Csoki infarktusa után hamarosan újra színpadon lesz

Forrás: Fábián Borbála -
séta Piramis műtét szívműtét Nyemcsók János szanatórium infarktus kórház gyógyulás szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Piramis zenekar március 3-i koncertjén lett rosszul Csoki, azaz Nyemcsók János. Szívrohamot kapott, meg kellett műteni, azonban hamarosan újra színpadra áll. Az utóbbi időben kizárólag a gyógyulásra koncentrált. 

A Piramis együttes tagja, Nyemcsók János, azaz Csoki március 3-i koncertjükön kapott szívrohamot, életmentő szívműtétet hajtottak végre rajta az orvosok. Az operáció jól sikerült, hamarosan újra színpadra állhat.

"A mai napig minden pillanatban hálás vagyok azoknak a mentőknek és orvosoknak, akik megmentették az életem. Ma már úgy érzem, mintha egy új motort kaptam volna a testembe, és nagyobb lendülettel élem az életem, mint a baleset előtt" - mondta a Blikknek adott interjújában Csoki.

Nyemcsók János hamarosan próbálni kezd Forrás: Fábián Borbála

Csoki kizárólag a gyógyulásra koncentrált az utóbbi időben, szanatóriumban is volt.

"Persze a semmittevés nem igaz, de a hosszú, 10-20 kilométeres sétákon kívül nem mozdultam ki sehova, csak a gyógyulásra koncentráltam. Órákon át sétáltam a budai hegyekben, és volt, hogy napokig kikapcsoltam a telefonom"
- mondta a lapnak Nyemcsók János. Azt is elárulta, jövő héttől már próbálnak, hamarosan pedig újra színpadon lesz.

Till Attila nem tud leszokni a dohányzásrólhttp://www.life.hu/drlife/20180506-till-attila-nem-tud-leszokni-a-dohanyzasrol-fuggoseg.htmlTill Attila elárulta, már nagyon szeretne leszokni a dohányzásról, de egyelőre nem sikerült neki. Dr. LifeOrigoAgyvérzést kapott Sir Alex Ferguson, az életéért küzd a Manchester United legendás edzőjehttp://www.life.hu/drlife/20180506-agyverzest-kapott-sir-alex-ferguson-az-eleteert-kuzd-a-manchester-united-legendas-edzoje.htmlA 76 éves legendás edzőhöz szombaton délelőtt riasztották a mentőket: agyvérzést kapott. Dr. Life--Székhelyi József állapotáról nyilatkozott: még nincs jól a tüdőrákkal küzdő színészhttp://www.life.hu/drlife/20180505-szekhelyi-jozsef-allapotarol-nyilatkozott-meg-nincs-jol-a-tudorakkal-kuzdo-szinesz.htmlSzékhelyi József fél éve küzd a tüdőrákkal, és bár a kezelések hatásosak, még nincs jól a színész. Dr. LifeOrigoKomonyi Zsuzsit leterítette a lábáról egy vírus: le kellett mondania fellépéséthttp://www.life.hu/drlife/20180504-komonyi-zsuzsit-leteritette-a-labarol-egy-virus-le-kellett-mondania-fellepeset.htmlKomonyi Zsuzsi 18 éve van a pályán, de eddig még egyetlen egyszer sem kellett elmondania fellépést. Nemrég azonban olyan beteg lett, hogy fel sem tudott kelni az ágyból. Dr. LifeOrigoEgy egészséges és egy rákos tüdő működéséről osztott meg videót egy nővér: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180503-egy-egeszseges-es-egy-rakos-tudo-mukodeserol-osztott-meg-videot-egy-nover.htmlAmanda Eller kórházi nővér megosztott egy videót, melyben két emberi tüdőn mutatják be a szerv működését. Az egyik egy egészséges emeri tüdő volt, egy másik pedig egy olyan rákbetegé volt, aki 20 évig napi egy csomag cigarettát szívott el. Dr. LifeMTI/Kollányi PéterÁlorvos csalta ki a magyar gerincbeteg magyar fiú műtétjére szánt pénzt, gyűjtést rendeznekhttp://www.life.hu/drlife/20180503-alorvos-csalta-ki-a-magyar-gerincbeteg-fiu-mutetjere-szant-penzt-gyujtest-rendeznek.htmlGerincbetegséggel született a 10 éves Rikárdó. Édesanyja, Bakonyi Hajnalka pert nyert a kórház ellen, ahol nem vették észre a terhesség alatt, hogy baj van. Az így kapott összeget amerikai kezelésre szánták volna, azonban a pénzt egy csalónak utalták el. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.