Kasza Tibi kórházban lévő édesanyjáról beszélt

betegség édesanya A Nagy Duett Kasza Tibi kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett előző adásában beszélt arról Kasza Tibi, hogy édesanyját a kórházban tudta köszönteni anyák napja alkalmából. A showman ritkán mutatja meg komoly arcát. 

Ahogyan mi is megírtuk: Kasza Tibi a kórházban köszöntötte az édesanyját anyák napja alkalmából. Erről A Nagy Duett adásában beszélt, amikor Horváth Tamás és Balázs Andi elénekelték a Kell ott fenn egy ország című dalt.

Mint mondta: az utóbbi időben ő és testvérei összefogtak és harcoltak azért, hogy ne veszítsék el édesanyjukat, akitől mindig a legjobbat kapták.

"Könnyebb az embereknek úgy „megemészteni" engem, hogy mindenen csak röhögök. Nyilván a valóságban nem így van, előfordul, hogy a bohóc legbelül sír. Rengeteg komoly gondolatom van, aki ismeri a dalaimat, az pontosan tudja. Tény, hogy önszántamból évekkel ezelőtt felvettem ezt a bohócsipkát. Szeretek az ország játékos bohóca lenni. De attól még megvan az érzékeny oldalam" - mondta a Borsnak a show zsűritagja, ám édesanyja állapotáról nem akart többet elárulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.