Íme, a legújabb őrület: a homlokukat szabatják át az emberek

"Forrás: Thinkstock " -
műtét plasztikai beavatkozás homlok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberek tökéletesség iránti igénye célkeresztbe vette a homlokot: a britek már elkezdték átszabatni a fejüket, hogy kisebbítsék a homlokukat.

Úgy tűnik, az emberek sosem lesznek megelégedve magukkal, mindig újabb és újabb testrészről derül ki, hogy lenne rajta mit alakítani. Ezeket a bizonytalanságokat használják ki a plasztikai sebészek, és extrémebbnél extrémebb átalakításokra is vállalkoznak, hogy kielégítsék az ügyfeleket. A legújabb őrült trend, hogy a homlok méretét kisebbítik a britek.

Homlokukat kisebbítik a britek "Forrás: Thinkstock "

Az, aki úgy érzi, hogy túl magas a homloka, túl sok látszik belőle, ma már befizethet egy "alacsonyító" műtétre. A beavatkozás 6500 fontba, vagyis körülbelül 2 millió 200 ezer forintba kerül - írja a Daily Star. A műtét során a fej bőrét húzzák lejjebb, a felesleges homlokbőrt pedig kimetszik, ezzel akár 3 centivel is kisebbíthető a homlok mérete.

Paudits Bélának eltűnt a vakbele, műteni kellhttp://www.life.hu/drlife/20180510-paudits-belanak-eltunt-a-vakbele-muteni-kell.htmlHosszú ideje betegségekkel küzd Paudtis Béla, most újabb problémával kell szembesülnie: eltűnt a vakbele. Komoly műtéttel tárják fel hasüregét, hogy megkeressék a hiányzó szervet. Dr. Life--A túlérzékenység 8 legfontosabb jellemzőjehttp://www.life.hu/drlife/20180508-a-tulerzekenyseg-hipererzekenyseg-8-legfontosabb-jellemzoje.htmlA túlérzékenység nem egyenlő a hisztivel, a hiperszenzitív ember így születik, nem pedig a szociális környezetében tanulja el ezt a fajta hozzáállást. Oka az idegrendszer szenzoros feldolgozásáért felelős területeinek túlérzékenysége a külső ingerekkel szemben. Dr. LifeOrigoIntenzívre került az Omega zenekar gitárosa, Molnár Györgyhttp://www.life.hu/drlife/20180510-intenzivre-kerult-az-omega-zenekar-gitarosa-molnar-gyorgy.htmlIntenzív osztályra került az Omega zenekar gitárosa, Molnár György, aki biciglizés közben lett rosszul. Dr. Life--Mellkisebbítő műtéten esett át a plus size modell, Ashley Alexisshttp://www.life.hu/drlife/20180509-mellkisebbito-muteten-esett-at-a-plus-size-modell-ashley-alexiss.htmlA plus size modell védjegye a mellei voltak, ám Ashleynek olyan kellemetlenségeket okoztak a keblei, hogy úgy döntött, kisebbíteti őket. Dr. LifeOrigoKörömrágás miatt esett kómába egy fiatal férfihttp://www.life.hu/drlife/20180509-koromragas-miatt-esett-komaba-egy-fiatal-ferfi.htmlKiharapott egy darabot körömágyából a 28 éves Luke Hanoman. A seb elfertőződött, belázasodott, majd kómába esett. Közel volt ahhoz, hogy szeptikus sokkot kapjon. Dr. LifeOrigoA csípésekből is megtudhatjuk, milyen rovar keresztezte utunkathttp://www.life.hu/drlife/20180507-a-csipesekbol-is-megtudhatjuk-milyen-rovar-keresztezte-utunkat.htmlNyáron több időt töltünk a szabadban, azonban annak is nagyobb az esélye, hogy különböző rovarok csipkedik össze testünket. Ha ezt csak otthon vesszük észre, a csípésből is megtudhatjuk, milyen állattal találkoztunk. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.